12 Απρ 2012

Ιδού το ψέμα της "Μακεδονίας"

Η "Μακεδονία", θέλοντας να δημιουργήσει προβλήματα στη ΝΔ και τον Παν. Ψωμιάδη γράφει ψευδώς (τόσο χθες όσο και σήμερα), ότι το θέμα της "διαδοχής Ψωμιάδη" προωθήθηκε σε τροπολογία της τελευταίας στιγμής από τη ΝΔ!
Εάν όμως ήθελαν να γράψουν την αλήθεια, θα ανέτρεχαν στην ιστοσελίδα της ΚΕΔΚΕ. Εκεί θα έβρισκαν το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών και θα έβλεπαν ότι:

1. Ο τρόπος εκλογής ενός αιρετού σε αντικατάσταση άλλου προβλέπεται από το σχέδιο νόμου του Υπ. Εσωτερικών και όχι από τροπολογία, όπως ψευδώς γράφει η εφημερίδα.
2. Το σχετικό εδάφιο δεν το πρότεινε η ΝΔ όπως ψευδώς γράφει η "Μακεδονία", αλλά το Υπ. Εσωτερικών.!
3. Το σχέδιο νόμου συζητείται στην κοινωνική διαβούλευση από τον Ιανουάριο, συνεπώς δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τον Ψωμιάδη, αφού το δικαστήριο του ήταν για τον Απρίλιο!
4. Η διαβούλευση είχε ολοκληρωθεί στις 3 Μαρτίου, αφού την ίδια ημέρα έγινε η ανάρτηση!
Δείτε την ανάρτηση και εσείς εδώ: http://www.kedke.gr/?p=3662

Άρα, το περιεχόμενο των δύο δημοσιευμάτων δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, όπως προκύπτει από αυτά τα στοιχεία της ΚΕΔΚΕ, τα οποία εντέχνως αποσιώπησε η "Μακεδονία".
Το ερώτημα είναι γιατί η ιστορική εφημερίδα, η οποία παραδοσιακά ανήκει στον κεντροδεξιό χώρο, κάνει τέτοιον πόλεμο στη ΝΔ;
Μήπως ο διευθυντής της Μιχάλης Αλεξανδρίδης, που είναι και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, παίζει διάφορα προσωπικά και κομματικά του παιχνιδάκια στην πλάτη της "Μακεδονίας";
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη