7 Απρ 2012

Αναζητώντας το σάπιο μήλο, κύριε Απόστολε Κακλαμάνη

Με πολύ έκπληξη άκουσα προ ημερών, τον περισπούδαστο μεγαλοσχήμονα με το μόνιμο δασκαλικό ύφος κύριο Απόστολο Κακλαμάνη, να ομιλεί στην βουλή για σάπιο μήλο, το οποίο αν θα μπει στην βουλή θα μολύνει τα άλλα, τα καλά δηλαδή.
Είπε ο Απόστολος Κακλαμάνης σχετικά με το ενδεχόμενο η νέα βουλή να είναι..
μια πολυκομματική:( Θα είναι μια βουλή όχι απλώς ταραχώδης αλλά και σε πολλά σημεία, ανεύθυνη. Διότι όπως ξέρουμε όλοι το σάπιο μήλο, δίνει μυρωδιά στα υπόλοιπα.)
Προφανώς ο Απόστολος Κακλαμάνης χαρακτηρίζει ως σάπιο μήλο, τα νέα κόμματα που ενδεχομένως θα μπουν στην βουλή, ενώ ως φαίνεται βλέπει τα παλιά κόμματα ως καθαρά που κινδυνεύουν να μολυνθούν.
Έχω ακούσει πολλά πολιτικά ανέκδοτα, από το στόμα πολλών εθνοσωτήρων και πατέρων του έθνους, όμως αυτό που είπε ο Απόστολος Κακλαμάνης μάλλον είναι το ποιό σημαντικό των τελευταίων τριάντα ετών.
Εγώ κύριε Κακλαμάνη τα σάπια πολιτικά μήλα τα έχω ανακαλύψει πριν πολλά χρόνια και βρίσκονται εντός της Βουλής.
Δεν κινδυνεύουν αυτοί που τώρα είναι στην βουλή από αυτούς που θα μπουν, το αντίθετο συμβαίνει.
Εσείς κύριε Κακλαμάνη σε συνεργασία με πολλούς άλλους εθνοσωτήρες, χρόνια τώρα έχετε μετατρέψει την βουλή και όλη την Ελλάδα σε ένα μποστάνι σάπιων φρούτων.
Είναι γνωστό ότι με πολλά γνωστά σε εσάς σάπια πολιτικά μήλα έχετε κατά καιρούς συνεργαστεί, όμως ποτέ δεν κάνατε για αυτά ούτε αναφορά ούτε σαφείς καταγγελία, γιατί απλά ήταν καρπός του δικού σας κοματικού κήπου.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη