21 Μαΐ 2012

Τελεσίγραφο Τζήμερου σε Μάνο: «Αν δεν διώξεις τον Βαλλιανάτο, φεύγω εγώ»

Καζάνι που βράζει φαίνεται να είναι ο φιλελεύθερος μεταρρυθμιστικός χώρος λίγο μετά την ανακοίνωση του «γάμου» μεταξύ του Στέφανου Μάνου και του Θάνου Τζήμερου, καθώς ο πρόεδρος της «Δημιουργίας, Ξανά!» δεν επιθυμεί την παρουσία του Γρηγόρη Βαλλιανάτου στο..
νέο πολιτικό σχηματισμό.

Δεν πρόλαβαν να περάσουν μερικές ώρες από την ανακοίνωση της συμπόρευσης των δύο κομμάτων και φαίνεται πως οι διεργασίες στο εσωτερικό της «Δράσης» και της «Δημιουργίας, Ξανά!» είναι πυρετώδεις. Ο Θάνος Τζήμερος ανακοίνωσε μέσω του facebook ότι δεν επιθυμεί την συμπόρευση του προέδρου της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, Γρηγόρη Βαλλιανάτου, απειλώντας ότι αν το θέμα δεν επιλυθεί άμεσα η συνολική συνεργασία θα ακυρωθεί.

Συγκεκριμένα ο κ. Τζήμερος έγραψε τα εξής:

«ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ Διαφωνούμε με τη συμμετοχή του καθέτως, οριζοντίως, διαγωνίως και με όποια άλλη κατεύθυνση θέλετε. Εκτιμούμε το χιούμορ του, την ευρυμάθειά του, τον θεωρούμε πετυχημένο ως ακτιβιστή για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων – αλλά μέχρι εκεί. Ελπίζουμε το θέμα να διευθετηθεί μέχρι αύριο. Θα ενημερωθείτε. Αν δεν διευθετηθεί, η συνολική συνεργασία ακυρώνεται».

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος απάντησε μέσω facebook, λέγοντας πως «δεν διαπραγματεύτηκα ποτέ τις αξίες μου στη ζωή! …και δεν θα το κάνω τώρα!».

http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/439953/Default.aspx
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη