24 Μαΐ 2012

Σωστός, πολύ σωστός ο οδηγός του ΟΑΣΘ ! Μπράβο

Όσες φορές χρησιμοποιώ λεωφορείο του ΟΑΣΘ, μου ξυπνά τα χειρότερα ένστικτα του ανθρώπου, τον δολοφόνο που κρύβουμε όλοι μέσα μας. Ναι, θέλω να σπάσω το σβέρκο όλων των πανηλίθιων γκομενακίων, που μιλούν φωναχτά και ασταμάτητα στο κινητό. Κι όταν λέω ασταμάτητα, εννοώ ασταμάτητα! Μα τι σκατά, στο αστικό θυμούνται να τα πούνε όλα οι ...
βλαμμένες;
Από καιρό ήθελα να τα χώσω, για αυτά τα ζώα, που μιλούν ασταμάτητα και φωναχτά, αδιαφορώντας τελείως για τον διπλανό τους. Έχω εγώ ρε μαλάκω, που σχολάω από τη δουλειά μου, με ένα κεφάλι, καζάνι,  όρεξη να ακούσω όλη τη συζήτηση με τη φίλη σου και μάλιστα με αντήχηση επί 30, αφού και οι 30 γκομενίτσες που βρίσκονται σε ένα λεωφορείο, μιλάνε ασταμάτητα στο κινητό; Το ότι το κάνουν μόνο κοπέλες και μόνο από 16-26 κάτι λέει, ε; Έχετε δεί άντρα να μιλάει 20 λεπτά στο κινητό στο αστικό; Μόνο οι γκομενίτσες μιλάνε, κρατώντας με λατρεία το κινητό. Έχετε προσέξει πόση εξάρτηση έχουν από το κινητό οι κοπέλες 16-26. Αν καταρρεύσουν για πάντα τα δίκτυα της κινητής, θα αυτοκτονήσουν όλες! Η ζωή χωρίς το κινητό, είναι ανύπαρκτη για αυτές! Αρρώστεια, εξάρτηση, χειρότερη από την πρέζα. 
Ε, να μην μπινελικώσω λίγο μπας και συνέλθουν;
Β.Π.

Η είδηση από το thestival

Οδηγός του ΟΑΣΘ σταμάτησε το λεωφορείο και ζήτησε από τους επιβάτες να κλείσουν τα κινητά τους!


Άναυδοι έμειναν οι επιβάτες λεωφορείου του ΟΑΣΘ όταν ο οδηγός του σταμάτησε στην άκρη του δρόμου και απαίτησε από όλους να κλείσουν τα κινητά τους τηλέφωνα. Το πρωτάκουστο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στις 20:30, σε λεωφορείο της γραμμής 12. Οι επιβάτες βλέποντας ότι δεν πρόκειται να φτάσουν στον προορισμό τους δέχτηκαν να κλείσουν τα κινητά τους εκφράζοντας, ωστόσο, τη δυσαρέσκειά τους για την συμπεριφορά του οδηγού.
«Υπάρχει οδηγία του υπουργείου Μεταφορών η οποία αναφέρεται στην χρήση κινητών τηλεφώνων εντός των αστικών λεωφορείων και τονίζει ότι αυτή απαγορεύεται καθώς μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα σε εγκύους και καρδιοπαθείς με βηματοδότη» τόνισε μιλώντας στο thestival o πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης.
Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ πρόσθεσε ότι καταδικάζει το περιστατικό και ότι σε καμία περίπτωση ο οδηγός δεν δικαιούται να σταματήσει το δρομολόγιο. Ο κ. Στεφανίδης ξεκαθάρισε ότι θα καλέσει σε απολογία τον συγκεκριμένο οδηγό και θα ζητήσει εξηγήσεις.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη