26 Μαΐ 2012

Καταπληκτική η παρουσιάστρια της EUROVISION

Μάγεψε με τη φωνη της, η -άγνωστη στο ευρύ κοινό- Μαρία Κοζάκου, η δημοσιογράφος-ραδιοφωνική παραγωγός, που ακούτε να μεταδίδει τη φετινή Eurovision. Έχει καταπληκτική φωνή η κοπέλα!
Το θέμα είναι ότι δεν φαίνεται να της αρέσει η τηλεόραση (όπως στους περισότερους "ραδιοφωνατζήδες"), οπότε θα πρέπει να οργανώσει την άμυνά της απέναντι στα "μεσημεριανάδικα", που ασφαλώς θα..
την αναζητήσουν για κους-κους....

Η Μαρία είναι δημοσιογράφος και μουσικός παραγωγός με πολύ σημαντική παρουσία στο ελληνικό ραδιόφωνο. Αγαπάει την έντεχνη μουσική και είναι πολύ χαμηλών τόνων. Όταν τις έγινε η ανάθεση να ταξιδέψει στην Γερμανία δεν το αρνήθηκε και σήμερα δικαιώνεται από το αποτέλεσμα. Από το 1996 και από το ραδιοφωνικό σταθμό ΣΤΑΘΜΟΣ 101,3 συνδυάζει με ένα πολύ δικό της χαρακτηριστικό τρόπο την ενημέρωση με την καλή μουσική.

Η Μαρία Κοζάκου έκανε ένα σύντομο πέρασμα από το ραδιόφωνο «Πόλις 88,6» για να βρεθεί το 2001 στην Ελληνική Ραδιοφωνία. Από εκείνη την περίοδο εκπέμπει από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7, στην πρωινή ζώνη 8-10, επί δέκα συναπτά έτη και με τον τίτλο "Τρανζίστορ" ενώ μέχρι το 2008 διατηρούσε εκπομπή και στη ΝΕΤ 105,8 με τον τίτλο "Αερόστατο". Κεντρικός άξονας της δημοσιογραφικής πορείας της είναι το ραδιόφωνο, ενώ γράφει παράλληλα σε έντυπα και η τηλεόραση πέρναγε από την ζωή της σε δεύτερη μοίρα. Ενδεικτικά, ΜΕΤΡΟ, ΘΕΑΤΗΣ (περιοδικό πολιτισμού), REAL SIMPLE, OFFICE, ΚΡΑΜΑ (πολιτικό περιοδικό), PREVENTION. Η Μαρία Κοζάκου έχει σπουδάσει στο Πάντειο Παν/ιο Επικοινωνία και ΜΜΕ με ειδίκευση την Πολιτιστική Διαχείριση.

Η Μαρία έχει συμμετάσχει σε όλα τα μεγάλα events της Ελληνικής Ραδιοφωνίας από το 2001 ως σήμερα, έχει σχολιάσει τη Eurovision τρεις φορές για τη ραδιοφωνία, έχει μεταδώσει το Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσ/νικης και συναυλίες από το Ηρώδειο, ενώ έχει μεταδώσει και το Διαγωνισμό Χορού της EBU (Eurodance) δύο φορές για τη Δημόσια Τηλεόραση. Ακούμε πολύ συχνά τη φωνή της σε διαφημιστικά και αφηγήσεις, σε παρουσιάσεις βιβλίων και ειδικές προβολές στο Μέγαρο Μουσικής

Τώρα φαίνεται πως ήρθε να κλέψει τις εντυπώσεις και μέσα από την αναμετάδοση του 56ου διαγωνισμού της Eurovision για την τηλεόραση. Χωρίς υπερβολές και άστοχες αναλύσεις, πραγματοποίησε μια αρτιότατη παρουσίαση των τραγουδιών.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη