13 Ιουν 2012

Δεν πάτε στο διάολο λέω εγώ;

Κάθε μέρα και μία αυτοκτονία εξ αιτίας της κρίσης, στην οποία μας ρίξατε σεις οι άχρηστοι και χοντρόπετσοι πολιτικοί της πεντάρας.
Προ ολίγου διάβασα ότι ένας 36χρονος αυτοκτόνησε σήμερα πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του. Χθες ...
ένας 76χρονος αυτοπυροβολήθηκε βρε όρνεα.
Και μου πετάτε σποτάκια με το «Γιατί κύριε;». Μου βάζετε το δίλημμα Ευρώπη ή μη Ευρώπη; Δραχμή ή ευρώ;
Με τους ρυθμούς που πάμε θα έχουμε αυτοκτονήσει όλοι σε δυο χρόνια βρε γομάρια. Δεν θα υπάρχει ελληνικός λαός. Προς τί, λοιπόν, η επιλογή του τρόπου αυτοκτονίας; Είναι καλλίτερη η αυτοκτονία με ευρώ από την αυτοκτονία με δραχμή;
Και συνεχίζετε το βιολί της επαναδιαπραγμάτευσης ή της καταγγελίας και κολοκύθια τούμπανα. Για τον Γιωργάκη και την παρέα του που κυκλοφορούν ελεύθεροι πότε θα μας μιλήσετε;
Ακούω τώρα τον Κικίλια να μας πληροφορεί ότι επειδή δεν μας έδωσαν 2,5 δισ. τα διεθνή κοράκια, εμφανίσθηκε το γνωστό μπάχαλο στον τομέα της υγείας. Και συ τί έκανες ρε Κικίλια, όταν τα κοράκια δεν έδωσαν τα λεφτά; Τους ρώτησες γιατί δεν τα έδωσαν; Διαμαρτυρήθηκες; Τους είπες έστω ότι θα έχουν το κρίμα στο λαιμό τους; Έτσι για την τιμή των όπλων. Γι’ αυτόν τον λαό, τον οποίον υποτιμάτε και ξεσκίζετε δεκαετίες τώρα. Και κατέληξες Κικίλια ρωτώντας τον Λαφαζάνη, αν έχουν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ ρωτήσει τον ελληνικό λαό.
Ναι ρε Κικίλια, τον ρώτησαν και αναμένουν την απάντηση την 17.06.2012. Άει σιχτίρ και συ και όλοι οι κωλοτούμπες-διαπραγματευτές. Προσγειώσου. Ο χρόνος τελείωσε. Και μην ξαναμιλήσεις για κυβέρνηση εθνικής ομοψυχίας, την οποία θυμόσαστε μόνον όταν είσθε από κάτω. Φροντίστε να μαζέψετε στο μαντρί όσους ευεργετήσατε, όπως λένε τα στελέχη σας, επειδή σας χρωστάνε χάρη, διότι δεν έχετε επιχειρήματα. Είσθε κενοί. Στον ίδιο δρόμο με τον Παπαϊωάννου που είπε στον λαό ότι πρέπει να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ, επειδή με το ΠΑΣΟΚ λίγδωσε το αντεράκι του.
Σ-α-ς β-α-ρ-έ-θ-η-κ-ααααααααααααα!!!!! Πώς το λένε; Ελληνικά μιλάω. Ούτε αυτό δεν καταλαβαίνετε;
Σωτήριος Καλαμίτσης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη