12 Ιουν 2012

Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στο Νίκο Χανιά

Aνακοίνωση-απάντηση στην επιστολή-κόλαφο του υποψηφίου του κ.Νίκου Χανιά, ο οποίος έστειλε επιστολή (δείτε την εδώ) στα ΜΜΕ στην οποία λέει ότι παραιτείται από τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή "ακόμα και μια ώρα κυβέρνησης από τον Αλέξη Τσίπρα θα είναι καταστροφική για τη χώρα", εξέδωσε πριν λίγο ο ΣΥΡΙΖΑ.
Δείτε την:


Μία εβδομάδα πριν τις εκλογές, με έκπληξη αλλά και οργή δεχτήκαμε από τον Νίκο Χανιά ένα αληθινά απαράδεκτο ηλεκτρονικό μήνυμα με το οποίο μας ανακοίνωνε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου ήταν εντελώς εσφαλμένη και ότι τη λύση στο πρόβλημα και το αδιέξοδο που αντιμετωπίζει η χώρα μας είναι τα μνημόνια και η περεταίρω αφαίμαξη του κόσμου της εργασίας τόσο στη χώρα μας όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη (για όσους δε το γνωρίζουν ο κ. Χανιάς ήταν υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία στις εκλογές της 6ης Μαϊου και είναι εκ νέου υποψήφιος για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου). Μαζί μας κοινοποίησε και μία επιστολή την οποία είχε στείλει στο Δημήτρη Βίτσα, γραμματέα της κεντρικής επιτροπής του Συνασπισμού με αντίστοιχο απαράδεκτο περιεχόμενο.

Κάναμε προσπάθειες να συζητήσουμε μαζί του το θέμα, για να καταλάβουμε – κυρίως – τι έγινε. Με έκπληξη αντιμετωπίσαμε ένα προσωπικό του πρόβλημα που αφορούσε την μη εκλογή του στις εκλογές της 6ης Μαίου.

• Επειδή τόσο πριν τις εκλογές της εκλογές της 6ης Μαΐου όσο και κυρίως μετά από αυτές ο κ. Χανιάς δεν είχε εκφράσει την παραμικρή επιφύλαξη για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

• Επειδή συμμετείχε ενεργά και με προτάσεις σε όλες τις προεκλογικές συσκέψεις της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ.

• Επειδή συμμετέχει εκ νέου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου παρά τη δυνατότητα που είχε να ζητήσει την εξαίρεσή του από αυτό.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη