3 Ιουν 2012

Μια άποψη για τον πόλεμο που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ

Κι’ εγώ που νόμιζα πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι άσπιλος και αμόλυντος
του Σωτήριου Καλαμίτση

Κατακλύζεται επ’ εσχάτοις το διαδίκτυο με αναφορές σε όλα τα ανίερα αμαρτήματα των βρωμερών στελεχών τού ΣΥΡΙΖΑ. Τα μέλη του φέρουν ακέραια την ευθύνη για όλα τα δεινά του τόπου. Κρατικοδίαιτοι όλοι και μόνον αυτοί. Εξαπτέρυγα του ΠΑΣΟΚ που, όμως, δεν άφηναν τον ..
πράσινο ήλιο να μεσουρανεί εις το διηνεκές. Ολετήρες του Έθνους που το έσπρωξαν στα Τάρταρα.
Αυτοί συντηρούσαν τόσα χρόνια το καθηγητικό κατεστημένο και δεν τους κουνούσε κανένα ΠΑΣΟΚ, καμμία ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αδύναμα τα στελέχη αυτών των δύο κωμάτων μπροστά στη συνιστώσα Ρόζα και στη συνιστώσα Κάθυ Τράγκα. Σαν χταπόδια χτυπούσαν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ τον Άκη για να παίρνει κι’ άλλα. Αυτός αντιστεκόταν πάση δυνάμει, αλλά το απαράμιλλο σθένος του λύγιζε στο τέλος μπροστά στην αποφασιστικότητα και στη βαρβαρότητα των ΣΥΡΙΖΟδημίων. Αυτοί εμπνεύστηκαν και επέβαλαν το άρθρο 86 για να κουκουλώνονται οι λαμογιές των δύο κωμάτων εξουσίας. Ο Ζαχόπουλος ήταν όργανό τους. Οι αλητήριοι, οι αναίσχυντοι. Ήταν η «ΑΠΟ-ΚΟΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕ» που δημιούργησε τη φούσκα του Χρηματιστηρίου, αφού είχε πείσει προηγουμένως τον Δρακουμέλ να εκποιήσει την ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ για να πάρει τη μίζα της. Αυτοί έδωσαν στον Μαυράκη της ΔΕΗ 500 εκ. δραχμές ως δωράκι. Αυτοί κρύβονταν πίσω από τον Κοσκωτά που λάδωσε τον Μένιο και άδειασε την Τράπεζα Κρήτης. Αυτοί κρύβονται πίσω από ο Βατοπέδι.
Αυτοί οι ανεκδιήγητοι, λαοπλάνοι, δημαγωγοί έκλειναν τα ραντεβού, έπαιρναν από το χεράκι τον Γείτονα και τον μακαρίτη τον Βαρθολομαίο και τους οδηγούσαν στον τόπο του ραντεβού με τον Χριστοφοράκο. Αυτοί ούρλιαζαν και πίεζαν τον Βενιζέλο να παραλάβει τα υποβρύχια που γέρνουν. Αυτοί επέβαλαν το άρθρο 37 κάμπτοντας τη σθεναρή αντίσταση των βιομηχάνων και του Γιωργάκη. Αυτοί έκαναν κεφαλοκλείδωμα στον Μπένει Βγαίνει αναγκάζοντάς τον να δώσει € 1 δισ. από τα χρήματά μας στην PROTON. Αυτοί οι αλητήριοι μετέφεραν με ταξί τον Τσουκάτο που κουβαλούσε 1.000.000 μάρκα στη Χαριλάου Τρικούπη, ώστε να μη συλληφθεί από τους αγνούς πρασινοφρουρούς που θα τον παρέδιδαν στον εισαγγελέα, αν είχαν την ελάχιστη υποψία ότι το κόμμα τους εκδίδεται. Αυτοί έδωσαν στον Χριστοφοράκο τον τραπεζικό λογαριασμό τού Μαντέλη, ώστε να κατατεθεί η επιβαλλόμενη χορηγία εν αγνοία του Μαντέλη, ο οποίος έπεσε από τα σύννεφα μόλις είδε τον λογαριασμό του να γεμίζει από άγνωστη πηγή, την οποόα ματαίως προσπαθούσε επί χρόνια να ανακαλύψει. Αυτοί έκαναν τις κρατήσεις στο ξενοδοχείο Four Seasons για τους γάμους του Άκη. Αυτοί εφοδίασαν με κινητό τηλέφωνο στον υπόδικο Άκη παραβιάζοντας κατάφωρα τον υπέρτατο νόμο τηςχώρας: απαγορεύεται στους έγκλειστους των φυλακών η χρήση κινητού τηλεφώνου. Αυτοί τάχωναν στα παπαγαλάκια για να ξεσκίζονται υπέρ των δύο κωμάτων παραεξουσίας. Στον ΣΥΡΙΖΑ ανήκουν τα € 5,5 εκ. του Θέμου. Ο ΣΥΡΙΖΑ έπεισε 2.500 συμπατριώτες μας να αυτοκτονήσουν, μολονότι ευημερούσαν και απολάμβαναν τα αγαθά της ΝΕΑΣ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Αυτοί απαίτησαν από τον Μπαίνει Βγαίνει να επιβάλει χαράτσια μέσω ΔΕΗ. Αυτοί αντιμάχονται τον νόμο Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Αυτοί υπέδειξαν στον Γιωργάκη να προσφύγει στο ΔΝΤ και μάλιστα να το αναγγείλει από το Καστελόρριζο. Αυτοί στραμπούληξαν το χέρι του Σταθόπουλου και δεν τον άφησαν να υπογράψει την άδεια για κατάσχεση περιουσίας του Γερμανικού Δημοσίου, ώστε να αποζημιωθούν τα θύματα του ολοκαυτώματος του Διστόμου. Αυτοί εξανάγκασαν με δόλια μέσα τον Τόνυ Πατώνει να διώξει τη Μνημονιακή Ντόρα από την τοσοΝΔούλα. Οι ίδιοι τον απείλησαν ότι θα του πέσει η μύτη, αν δεν την πάρει πίσω. Αυτοί πίεσαν τον Παπαϊωάννου να παρακαλέσει τον Πεπόνη να τελειώνει τσάκα-τσάκα με τη διερεύνηση της υπόθεσης των CDS. Αυτοί ξεγέλασαν τις άπειρες παρθένες που περιστοίχιζαν τον Σημίτη, ώστε να υπερτιμολογούν τα ολυμπιακά έργα και να τα αναθέτουν απ’ ευθείας και χωρίς ίχνος διαγωνισμού στο Σημιτοκοπριταριό. Αυτοί οι αθεόφοβοι έβαλαν τη συνιστώσα Κόκκινο να απειλήσει τον Πεπόνη, ώστε να μην κάνει σωστά τη δουλειά του. Ο Νάσος Θεοδωρίδης έκανε πλύση εγκεφάλου στον Τάκη Μίχα, ώστε να αποκαλέσει σφαγέα των λαών τον Μεγαλέξανδρο. Ο ΣΥΡΙΖΑ επέβαλε στον Αβραμόπουλο την παραγγελία εκατομμυρίων εμβολίων TAMIFLU και μάλιστα υπερτιμολογημένων, ώστε να καλύπτονται ανέτως οι ανάγκες όλων των Βαλκανίων. Αυτοί οι ίδιοι προκάλεσαν την καθυστέρηση εκτύπωσης και διανομής των σχολικών βιβλίων, ώστε να κάνει τρελλό τζίρο ο φωτοτυπάς της γωνίας Κουμουνδούρου και Διαμαντοπούλου. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έκλεισαν και τον Οργανισμό Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων. Οι ίδιοι πάντοτε κατάργησαν και τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας, ώστε αφ’ ενός να μην ξαναπάρει € 56.000 ο Ραγκούσης αφ’ ετέρου να μην αξιωθούν οι υπόλοιποι 1.000.000 εργάτες να αποκτήσουν έπαυλη στην Εκάλη και μαγαρίσουν τη γειτονιά.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έστελνε τους αγανακτισμένους στις πλατείες και τους προέτρεπε σε ακρότητες, ώστε να απασχολείται νυχθημερόν ο κ. Δακρυοχοΐδης και να μην έχει χρόνο να διαβάσει τα Μνημόνια. Αυτός δεν έχει εθνική στάση στα εθνικά θέματα, ενώ η ΝΕΑ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑ χτύπησε κάτω σαν χταπόδι τους Τούρκους στα Ίμια, στο Ελσίνκι, στη Μαδρίτη. Ο ΣΥΡΙΖΑ άφηνε τόσα χρόνια το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής να αλωνίζει στη Θράκη. Αυτός είναι το μόνο κόμμα που έχει μουσουλμάνο τουρκόφρονα υποψήφιο βουλευτή στη Θράκη. Αυτός έφερνε τις ορδές των λαθρομεταναστών στη χώρα για να αλλοιώσει τον ελληνικό πληθυσμό. Αυτός έδωσε στους μετανάστες δικαίωμα ψήφου στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Αυτός δεν επιτρέπει στην ΕΛ.ΑΣ. να δρα αποτελεσματικά και να προλαμβάνει τα ειδεχθή εγκλήματα των λαθρομεταναστών.
Αυτός έκαψε την Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2008 και την Ηλεία το 2007. Αυτός είπε το ΝΑΙ στο σχέδιο ΑΝΑΝ, ενώ η ΠΑΣΟΚΑΡΑ είχε προκάμει ήδη να πει ΝΑΙ, ενώ η τοσοΝΔούλα τόπαιξε και ΝΑΙ και ΟΧΙ. Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τα στραβά μάτια στο Σκοπιανό, ενώ η ΝΕΑ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑ βαστάει γερά άμυνα.
Το σύνθημα «Για όλα φταίει ο Καραμανλής» τελείωσε. Τη θέση του καταλαμβάνει από σήμερα το νέο σύνθημα «Για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ».
Πολλή ΤΣΙΡΙΔΑ ρε παιδάκι μου από τους Ηρακλείς της τάξης, της ευνομίας, της αξιοκρατίας, της ελευθερίας, του ήθους, της δημοκρατίας και της διαφύλαξης του δημόσιου χρήματος ως κόρης οφθαλμού. Τι κι’ αν μερικοί ισχυρίζονται ότι μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να μην έκανε όλ’ αυτά. Σημασία έχει ότι ήθελε να τα κάνει, αλλά δεν μπόρεσε, επειδή δεν του δόθηκε η ευκαιρία.
Το χειρότερο όλων είναι όλα τα ανωτέρω τα πιστεύουν χιλιάδες άνθρωποι με πρωτοστατούντες π.χ. τον Χατζηδάκη της τοσοΝδούλας, νομπελίστα της ασυναρτησίας, αλλά και την κ. Γιαννακά του ΠΑΣΟΚ, η οποία είχε προχθες, επί τέλους, την ευκαιρία να μας ενημερώσει πόσο κουράζεται καθημερινά για να παίρνει μόλις € 5.000 τον μήνα. Αμ ο Σκανδαλίδης; Τί είπε ρε το άτομο. «Δυνατό ΠΑΣΟΚ, δυνατή κυβέρνηση. Αδύναμο ΠΑΣΟΚ, αδύναμη κυβέρνηση». Πάει σφαιράτος για Oscar καλλίτερου σεναρίου επιστημονικής φαντασίας.
Τέλος, να μην ξεχνάμε ότι οι ραγιάδες Μπαίνει Βγαίνει και Τόνυ Πατώνει έχουν υπογράψει επιστολές υποτελείας. Στο χέρι μας είναι να τους υπενθυμίσουμε ότι οι επιστολές αυτές δεσμεύουν τους ίδιους ατομικά και κανέναν άλλο. Κι’ όσο γι’ αυτά που λένε οι δημοσκόποι ότι δήθεν ο λαός τιμώρησε την 06.05. 2012 τα κόμματα εξουσίας, αλλά τώρα θέλει κυβέρνηση, εξ ου και θα επανέλθει στα κόμματα που τιμώρησε την 06.05.2012, μού ακούγονται κάπως παράξενα. Σε τί θα βελτιώσει τη ζωή του ο Έλληνας, όταν γνωρίζει ότι αυτοί που ευθύνονται για το σημερινό κατάντημά του θα συνεχίσουν να τον κυβερνούν σαν να μη συνέβη τίποτε στο διάστημα 04.10.2009-06.05.2012;
Πάντως, αγαπητέ συμπατριώτη, αν ο Μιχελάκης σε έπεισε ότι για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει λύση: Καμμένος!
Σωτήριος Καλαμίτσης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη