8 Ιουλ 2012

Κακοήθειες από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για τον πρύτανη του ΑΠΘ

Μετά τις συκοφαντίες και τη λάσπη του taxalia, της zougla, δεκάδων εφημερίδων και sites, εναντίον της παρέας Μυλόπουλου, Τραϊκάπη, Παντή, Κουίδου κλπ, στο χορό της λάσπης εναντίον του αριστερού πρύτανη, μπήκε και το "Πρώτο Θέμα". Έναν αριστερό πρύτανη αξιώθηκε επιτέλους το ΑΠΘ να ΄χει και πέσανε όλα τα λαμόγια να το φάνε το προοδευτικό παλικάρι ! Σα δε ντρέπονται !
"Ο Πρύτανης, οι κουμπαριές στο Φανάρι και τα κονδύλια για την έρευνα", τιτλοφορείται το ολοσέλιδο δημοσίευμα του σημερινού Π.Θ. για τον Πρύτανη του Α.Π.Θ. Γιάννη Μυλόπουλο.

Συνοπτικά, η ιστορία έχει ως εξής:

Η Γραμματέας του Πρύτανη Ευγενία Τραϊκάπη, παντρεύτηκε στο Πατριαρχείο, στην Κωνσταντινούπολη, μια σημαδιακή ημέρα: την Κυριακή 19 Μαϊου 2012.  Κουμπάρος ήταν ο αριστερός Πρύτανης Γιάννης Μυλόπουλος. Στο γάμο παρευρέθη όλη η αριστερή παρέα της πρυτανείας, για την οποία έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο taxalia.

Κατά σύμπτωση φυσικά, όλη η παρέα που παρευρέθη στο γάμο, πήγε εκεί με έξοδα του Πανεπιστημίου, για να συναντηθεί με στελέχη του Πατριαρχείου, να διερευνήσει "καινοτόμες οικολογικές δράσεις" κι άλλα τέτοια ωραία, που ο συντάκτης του Πρώτου Θέματος, δεν μπορεί να κατανοήσει, επειδή προφανώς δεν είναι αριστερός !

Βέβαια, με μια ματιά στις δαπάνες του ΑΠΘ http://et.diavgeia.gov.gr/f/auth/spending, ο κακοήθης ρεπόρτερ της εφημερίδας, θα έβλεπε δεκάδες πληρωμές ταξιδίων στην Κωνσταντινούπολη.
Το έργο με κωδικό 85958 "διερεύνηση, ανάπτυξη και προώθηση των διεθνών σχέσεων του ΑΠΘ", έχει πολλά ταξιδάκια. Πώς αλλιώς θα αναπτύξει το ΑΠΘ τις διεθνείς του σχέσεις.

Τώρα, αν αυτές οι διεθνείς σχέσεις, που πληρώνονται από λεφτά των φορολογουμένων, συμπίπτουν με κανένα γάμο, καμιά κουμπαριά, κανένα βαφτίσι, τι να κάνουμε; Σύμπτωση.

Φτάνει πιά αυτή η καχυποψία. Σε λίγο θα γράψουν οι κακοήθεις δημοσιογράφοι, ότι καθηγητές πανεπιστημίου παίρνουν στα ταξιδάκια τις γκόμενες (οι γυναίκες μένουν στη Θεσσαλονίκη) και χρεώνουν τα εισιτήρια, τα ξενοδοχεία, ακόμη και τα ποτά στο Reina στα ερευνητικά προγράμματα!
Τόσο κακοήθεις δημοσιογράφοι υπάρχουν!

Αφού οι άνθρωποι είναι αριστεροί ρε! Σοσιαλιστές, προοδευτικοί, πώς το λένε; Κάνουν τέτοια πράγματα οι αριστεροί ρε ξεφτίλες Γκεμπελίσκοι δημοσιογραφίσκοι και bloggers ; 

Κλικ για μεγέθυνση, για να διαβάσετε το άρθρο του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ:



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη