3 Ιουλ 2012

Στο κελί με δυό τσιγγάνες η Βίκυ Σταμάτη

Ιδιαίτερα σκληρή αποδεικνύεται η δικαιοσύνη με τη σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου, που την μεταχειρίζονται λες και αυτή κυβέρνησε κι έφαγε τα λεφτά της siemens και του χρηματιστηρίου. Μάλλον η δικαιοσύνη βιάζεται να απενοχοποιήσει το όλο σύστημα της διαφθοράς που ..
κυβέρνησε την Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια. Κι από κοντά, οι ένοχοι των διεφθαμένων ΜΜΕ, να υποδαυλίζουν τα κατώτερα ένστικτα ζήλειας του κόσμου, για την γυναίκα που "έκανε πανάκριβες αγορές". Κι ο κόσμος πνιγμένος στα προβλήματά του, λειτουργεί σαν απαίδευτος όχλος που φωνάζει "άρον άρον σταύρωσον αυτήν". 

Και μόνο το άκουσμα της είδησης δημιουργεί μεγάλη έκπληξη. Κυρίως γιατί, εξ όσων φαίνεται, ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει τα στοιχειώδη για τη σύζυγό του, Βίκυ Σταμάτη, ενώ η ίδια φαίνεται ότι από τις καμπάνες στον Αστέρα και τις σουίτες του Four Seasons στο Παρίσι, βρέθηκε να μοιράζεται το κελί της με άλλες δύο συγκρατούμενές της. Μόνο που αυτές είναι τσιγγάνες!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Σπύρου Καρατζαφέρη, που ο ίδιος αποκάλυψε πριν λίγο στο "Αποκαλυπτικό Δελτίο", του Άκη Παυλόπουλου, η Βίκυ Σταμάτη βρίσκεται σε απόγνωση κάνοντας λόγο ακόμη και για φυσική εξόντωσή της, δια του εγκλεισμού!

(η είδηση από το planet-greece)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη