8 Ιουλ 2012

Οι εξωγήινοι είναι εδώ, στο Κοινοβούλιο το ελληνικό!

Διήνυσαν τρισεκατομμύρια χιλιομέτρων ταξιδεύοντας επί εκατομμύρια χρόνια με την ταχύτητα του φωτός για να ικανοποιήσουν την περιέργειά τους. Να πληροφορηθούν, αν υπάρχει ζωή σε άλλο σημείο του Σύμπαντος. Προέρχονται από τον πλανήτη Μπενιζούρου του μακρυνού ..
αστερισμού Στουρνάριε. Διαθέτοντας προηγμένη τεχνολογία ήρθαν στον γαλάζιο πλανήτη τριακόσια όντα, των οποίων αγνοούμε τον σωματότυπο, επειδή έχουν πάρει τη μορφή μελών του ελληνικού Κοινοβουλίου. Κάτι σαν κλώνοι. Λόγω ακριβώς της τεράστιας τεχνολογικής προόδου τους πήραν όχι μόνον ονόματα βουλευτών μας, αλλά και την προφορά τους.
Άκουγα π.χ. κάποιον που ήταν ολόφτυστος ο Ιωάννης Μιχελογιαννάκης, εκ Κρήτης λέει ορμώμενος, ο οποίος έλεγε τα πιο ωραία πράγματα. Έκανε μία εκπληκτική ακτινογραφία της ελληνικής πραγματικότητας και έδειξε όλα τα σημεία, όπου πονάει ο τόπος και υποφέρει ο λαός. Κρίμα είπα από μέσα μου. Αν είχες προλάβει να έλθεις νωρίτερα δυο χρόνια και κάτι, το ομοίωμά σου δεν θα ψήφιζε και ξαναψήφιζε και ματαξαναψήφιζε Μνημόνια, Μεσοπρόθεσμα, άρθρα 37, 47, 57, 67, 177 κ.ο.κ. Δεν θα αγόραζε ψήφους πουλώντας διορισμούς και αναθέσεις έργων και προμηθειών με το αζημίωτο.
Μετά είδα ένα άλλο τύπο-μετενσάρκωση κάποιου Πάνου Παναγιωτόπουλου. Αυτός είχε ανακαλύψει τη συνεργασία για τη σωτηρία της πατρίδος. Γιατί ρε φούστη μου, ξαναείπα μέσα μου, δεν είχες έλθει προ εικοσαετίας από τον μακρυνό πλανήτη σου; Τι στο διάολο είναι αυτό που σε καθυστέρησε;
Είδα και έναν άλλο με τη μορφή του Φίλιππου Σαχινίδη. Ολόιδιος ο δικός μας. Χαμερπής, κλαψομ@@νης και ελάχιστος.
Κάθε λίγο και λιγάκι ανέβαιναν στο βήμα αλληλοδιαδόχως κλώνοι ελλήνων πολιτικών που με άγραφη μνήμη έλεγαν πράγματα που έχω ακούσει τουλάχιστον δυο χιλιάδες φορές.
Τελικά είναι εκπληκτική η τεχνολογία των Στουρνάριων. Σε εκατομμυριοστά του δευτερολέπτου είχαν πληροφορηθεί τα πάντα. Ό,τι εγώ έκανα μια ζωή για να εμπεδώσω. Μου άρεσε προ πάντων το γεγονός ότι είχαν αποστηθίσει λέξεις που σπανίως ακούγονται τελευταίως: ανηφόρα, τούνελ, σκληρή δουλειά, για την πατρίδα, συνεργασία, ενωμένοι, φως, σωτηρία, συνευθύνη.
Κάθε λαός αξίζει την κυβέρνηση που εκλέγει. Κάθε λαός έχει τους αναγνώστες εκθέσεων ιδεών που του αξίζουν. Κάθε λαός έχει τους αυθεντικούς ερμηνευτές της ψήφου του, τους οποίους επιλέγουν τα βοθροκάναλα που παρακολουθεί. Σωστόν. Επί τέλους, η έντονη παρουσία εξωγήινων στο Κοινοβούλιο τούτες τις μέρες το απέδειξε πέρα πάσης αμφιβολίας.
Σωτήριος Καλαμίτσης

Υ.Γ. Ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση μού προκάλεσε το γεγονός ότι δημόσιο χρήμα σπαταλάται ακόμη για την απασχόληση ατόμου, το οποίο διερμήνευε στη νοηματική γλώσσα τα υπό των εξωγήινων αναγιγνωσκόμενα κείμενα. Αυτό κι’ αν είναι σπατάλη. Το 99,9999999% του ελληνικού λαού δεν έχει προβλήματα ακοής, αλλά όλως περιέργως δεν ακούει. Προς τί να ενημερώνεται το 0,00000001%. Τι στο διάολο κάνει επί τέλους η τρόικα;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη