27 Αυγ 2012

ΣΟΚ! Θα χάσει το ματς της Βέροιας στα χαρτιά ο Ολυμπιακός;

διαβάστε το νεώτερο:

Όλη αλήθεια για την κόκκινη κάρτα του Κοντρέρας

Μια πιθανή γκάφα των ανθρώπων του Ολυμπιακού, ρίχνει βόμβα στο πρωτάθλημα. Δείτε τι συνέβη:


σύμφωνα με το panathinaikos-press.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας ,ο οποίος αγωνίστηκε σήμερα βασικός με την φανέλα του Ολυμπιακού απέναντι στην Βέροια ,παίζει να μην ήταν κανονική η συμμετοχή του. Ο λόγος; Στο τελευταίο του ματς με την Κόλο Κόλο είχε δει την κόκκινη κάρτα και στον πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ αναφέρεται πως οι ποινές μεταφέρονται απο οποιοδήποτε πρωτάθλημα!

Πιο συγκεκριμένα ,ο Κοντρέρας στο τελευταίο του ματς με την Κόλο Κόλο είχε δεχτεί κόκκινη κάρτα στο 49' για ματς του πρωταθλήματος (δείτε εδώ την καρτέλα του συγκεκριμένου αγώνα). Επόμενο επίσημο ματς της Κόλο Κόλο ήταν προγραμματισμένο για τις 19/8 ,αλλά μια μέρα πριν ο Χιλιανός αμυντικός είχε ανακοινωθεί απο την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Και για να σας θυμίσω ένα αντίστοιχο περιστατικό ,ο Κώστας Κατσουράνης δεν είχε συμμετάσχει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη το 2009 ,λόγω της συμπλήρωσης 10 καρτών στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και της υποχρέωσης του να μεταφέρει την ποινή στο ελληνικό πρωτάθλημα! (δείτε εδώ σχετικό δημοσίευμα)

Προφανώς κάτι αντίστοιχο ισχύει και για το πρωτάθλημα της Χιλης. Φαντάζομαι...

Όπως και να χει ,ή η Βέροια ή ο Παναθηναϊκός πρέπει να κοιτάξουν το θέμα και αν ισχύει αυτή η παράβαση ,τότε να κυνηγήσει την υπόθεση και να χάσει το ματς ο Ολυμπιακός στα χαρτιά. Όπως είχε κάνει δηλαδή και ο Σωκράτης Κόκκαλης με την υπόθεση Βάλνερ το 2008 και είχε πάρει στα χαρτιά το πρωτάθλημα απο την Άεκ.

Η απάντηση του Ολυμπιακού

τα ξημερώματα κύκλοι του Ολυμπιακού, σχολίασαν απαντώντας στη σχετική φημολογία :

Στον Πειραιά  έφτασε πριν από περίπου μια εβδομάδα το ITC του ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για το διεθνές πιστοποιητικό μεταγραφής (Ιnternational Τransfer Certificate) που δίνει η UEFA και εκεί πάντα υπάρχουν σημειώσεις αν υπάρχει κάποια τιμωρία.
Το εν λόγω έγγραφο πάντως ήταν "καθαρό", δεν υπήρχε κάποια σημείωση και έτσι η συμμετοχή του Πάμπλο Κοντρέρας ήταν απολύτως νόμιμη. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο θέμα.
.............
Το ότι ο ποδοσφαιριστής δέχθηκε κόκκινη κάρτα στον τελευταίο αγώνα στη Χιλή, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.
Αυτό που πρέπει να διερευνηθεί λοιπόν, είναι γιατί το ITC του δεν την αναγράφει !
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη