20 Σεπ 2012

Κλειστά όλα τα μαγαζιά έως τις 3μμ την άλλη Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου

Ποτέ στην ιστορία, ό,τι κι αν πέρασε το εμπόριο, δεν κατάφεραν να κλείσουν μαζικά τα μαγαζιά. Όλο και κάποιος βρισκόταν να ανοίξει το μαγαζάκι του ή τη μαγαζάρα του, επειδή δεν ήθελε να χάσει τις εισπράξεις της ημέρας και πίστευε ότι θα καταστρεφόταν. Τελικά καταστράφηκε αν και παρέμεινε ανοιχτός! Δεν έχασε το μεροκάματο την ημέρα της απεργίας, έχασε όμως ...ολόκληρη την επιχείρηση. 
Αντί λοιπόν να μιξοκλαίγονται οι ετοιμοθάνατοι καταστηματάρχες, μήπως ήρθε καιρός...
να μείνουν τα πάντα, τα πάντα κλειστά μια φορά; Στο χέρι σας είναι αδέρφια. Δείξτε ότι μπορούν να απεργούν κι άλλοι, εκτός από τους δημοσίους υπαλλήλους. Έτσι κι άλλιώς για φούντο πάτε, δεν θα σωθείτε αν σπάσετε την απεργία μιας μέρας ! Σκεφτείτε το και ξεκουνηθείτε από τις καρέκλες.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΣΕΒΕΕ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 26-9-2012


Όλες οι Επιχειρήσεις και τα Καταστήματα ΚΛΕΙΣΤΑ έως τις 15:00 το μεσημέρι, την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου
Το Προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ σε συνεδρίαση στις 19/9/2012 αποφάσισε να συμμετάσχει στις Πανελλαδικές κινητοποιήσεις την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, με μαζική παρουσία στις συγκεντρώσεις και κλείσιμο επιχειρήσεων και καταστημάτων έως τις 15:00 το μεσημέρι.

Αυτή θα είναι η πρώτη αντίδραση στα μέτρα που αναμένεται να αποφασισθούν και τα οποία θα διευρύνουν τον φαύλο κύκλο της ύφεσης στην Ελληνική οικονομία και κοινωνία.

Η δραστική μείωση εισοδημάτων, η παράλογη υπερφορολόγηση, η Μεγάλη πτώση της Ζήτησης καταστρέφει επιχειρήσεις και θέσεις εργασίας. Υποβαθμίζεται έτσι και η ανταγωνιστικότητα της Ελληνικής Οικονομίας. Σταδιακά φτωχοποιείται η χώρα και περιθωριοποιείται στο Ευρωπαϊκό Περιβάλλον.

Ιδιαίτερα επικίνδυνες και οι συνέπειες στο Ασφαλιστικό και Υγειονομικό σύστημα και στα Δίκτυα Κοινωνικής Προστασίας.

Η παντελής δε έλλειψη αναπτυξιακών μέτρων, ελπίδας και προοπτικής οπισθοδρομεί επικίνδυνα την χώρα και αποτρέπει κάθε σκέψη για επένδυση.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΣΚΟΡΙΝΗΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη