6 Σεπ 2012

Σκληρή αντιπολίτευση ξεκίνησε ο ALPHA. Πού το πάει;

Οι πληροφορίες που διακινήθηκαν στα φύλλα της Κυριακής, για επιχειρηματία που δεν του έκανε τα χατίρια ο Σαμαράς και θα βγεί στα κάγκελα επαληθεύτηκαν. Ο ALPHA ξεκίνησε από σήμερα σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση, όπως ακριβώς έκανε επί Καραμανλή. Τότε, αιχμή του δόρατος ήταν το υποτιθέμενο σκάνδαλο Βατοπεδίου, τώρα είναι το...
λαθρεμπόριο καυσίμων. Ο κεντρικός σχεδιασμός του σταθμού, δείχνει ότι θέλει να συνδέσει τον Σαμαρά με τη "μαφία των καυσίμων".
Στην υπόθεση αυτή, ο ALPHA συμμαχεί και "ανεβάζει" Καμμένο -θα τον παίζει πολύ τις επόμενες ημέρες- αλλά και άλλα γνωστά όπλα (τύπου "ρεπορτάζ λαϊκής"), για να δείξει τη δύναμή του. Προφανώς, ο σταθμός θα χρησιμοποιήσει και όλα τα άλλα όπλα του και ειδικά τον Λάκη Λαζόπουλο, για τον οποίο στοιχηματίζουμε ότι φέτος θα είναι σφόδρα αντι-σαμαρικός.
Η προηγούμενη εκστρατεία του καναλιού εναντίον του Καραμανλή, στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία, αλλά εκεί είχε και τη στήριξη της γνωστής πρεσβείας.
Ο Σαμαράς όμως δεν είναι καθόλου Καραμανλής! Είναι το ακριβώς αντίθετο και σ΄αυτή τη μάχη, ο χαμένος θα είναι ο ικανότατος και δαιμόνιος Κοντομηνάς, που υπολείπεται (πολύ, πάρα πολύ) όμως του Σαμαρά σε πανουργία και θα βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Το σίγουρο είναι ότι η μάχη θα είναι true blood. Splatter κανονικό....

taxalia
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη