25 Σεπ 2012

Αχ αυτά τα άνομα συμφέροντα, τα χαλκεία και τα εξωθεσμικά κέντρα

Εν τάξει ρε παιδιά του κομματικού σωλήνα! Είμαστε μαλάκες, αλλά όχι και τόσο μαλάκες.
Ο Άκης μάς μιλούσε για άνομα συμφέροντα και εξωθεσμικά κέντρα που θέλουν να τον συντρίψουν πολιτικά. Ο Λιάπης το ίδιο. Ξεχάσαμε ρε Λιάπη ότι η Βουλή έκλεισε άρον-άρον τον Μάιο του 2009 για χάρη σου; Σε πλήρωσε και σένα ο ξάδελφος ο Κωστάκης. Κακό του κεφαλιού του, αλλά..
εμείς τί φταίμε που περιστοιχιζόταν από λαμόγια;

Ο Μεϊμαράκης μάς είπε ότι δεν γνωρίζει καθόλου τους κυρίους που ισχυρίζονται ότι ξέπλενε μαύρο πολιτικό χρήμα. Θα περίμενα να πει ότι πρόκειται για αθλιότητες και ότι άμα τους πιάσει στα χέρια του θα τους πάρει ο διάολος και θα τους σηκώσει. Αυτό το «δεν τους γνωρίζω» μπορεί να σημαίνει ότι «εγώ δεν γνωρίζω αυτούς, αλλά ίσως να τους γνωρίζουν κάποιοι άλλοι, τους οποίους γνωρίζω». Ή κάνω λάθος;

Ο πονηρούλης κ. Λιάπης ζήτησε να επιληφθεί η Βουλή, επειδή γνωρίζει ότι τα ανομήματά του, διαπραχθέντα με τα διαρπαχθέντα μέχρι 04.10.2009, έχουν ήδη παραγραφεί κατά το άρθρο 86 του Συντάγματος. Άρα τι θέλει ο Λιάπης το καμάκι; Να επιληφθεί η Βουλή, να αφαιρέσει τη δικογραφία από τον Πεπόνη που δεν αστειεύεται, να εκδώσει ένα πόρδισμα τύπου «υπόθεση Siemens» και να τελειώνει το καλαμπούρι.

Και συ ρε Καμμένε τί βγαίνεις και λες να παραιτηθούν όλοι από τις ασυλίες κ.λπ. Γίνονται αυτά τα πράγματα; Το άρθρο 86 πώς το ξεπερνάς; Είναι ακλόνητος βράχος. Εκεί, να φυλάσσει τις Θερμοπύλες της πολιτικής μάσσας.

Τελικά θα μας πει κάποιος ποια είναι αυτά τα εξωθεσμικά κέντρα που μαζί με τα άνομα συμφέροντα απεργάζονται τόσα δεινά για τα λαμπρά, αγνά και αθώα τέκνα της ελληνικής γης; Βαρέθηκα τις αρλούμπες. Ονόματα και διευθύνσεις, διαφορετικά βουλώστε το. Αρκετό δούλεμα έχουμε φάει.

Σωτήριος Καλαμίτσης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη