10 Σεπ 2012

Προς κ.Ρέγγαν

("Ρέγγας" είναι το παρατσούκλι του "αντεξουσιαστή" που έγδυσε τον 12χρονο στη Λάρισα, επειδή φορούσε μπλουζάκι με την ελληνική σημαία -η είδηση εδώ)

Προς κύριον ''Ρέγγαν'' ή καλυτέρως Μπάμιαν ή ακόμα καλυτέρως Τρόμπαν .35χρονο αντεξουσιαστή του θεσσαλικού κάμπου, ανθό της Ελληνικής νεολαίας (ως το πανό ομολογεί), επαναστάτην και στρατιώτη της..
κοινωνικής επανάστασης για έναν καλύτερο κόσμο με γνώμονα τον άνθρωπο και μόνον τον άνθρωπο, να πούμε.

Μπράβο τεράστιε!! έκανες τοιαύτην πράξιν και οδήγησες την κοινωνική επανάσταση μ ένα τεράστιο βήμα(μπορεί και άλμα) προς την πραγμάτωσή της. Προτείνω μετά απ αυτό να τοποθετηθείς από το παγκόσμιο Αναρχικό κίνημα στο Πάνθεον των Μεγάλων της ιδεολογίας αύτης δίπλα σε μορφές ως ο Μπακούνιν, ο Προυντόν ,ο Κροπότκιν, ο Μαλατέσα και άλλοι ουκ εστίν χώρος και χρόνος.

Το τεράστιο αυτό κατόρθωμα σου να ξεβρακώσεις ένα 12χρονο παιδί και να του κλέψεις την μπλούζα που φορούσε, άκουσον ,άκουσον με την Ελληνική σημαία, ήταν μια αποφασιστική νίκη κατά των ιμπεριαλιστών κρατιστών , κλπ και όλων όσων επιβουλεύονται την κοινωνική επανάσταση.

Απ ότι άκουσα ήσουν δε, τόσο γενναίος που στο ειδώλιο του κατηγορουμένου ομολόγησες πως την συγκεκριμένη μπλούζα δεν την πήρες βιαίως από τον δωδεκάχρονο κρατιστή αλλά στην έδωσε φίλος σου ως δώρο..γενικώς

Αν λειτουργούσε έστω και λιγάκι η δικαιοσύνη (ναι αυτή που φτύνεις) αλλά σε βολεύει, θα σ έστελνε όχι 14 μηνους αναστολή αλλά δεκατέσερους μήνους σε χαρμάνηδες ποινικούς βαρυποινίτες να τους εξηγήσεις εκ του σύνεγγυς πως ήταν το μικρό όνομα του Μπακούνιν και πως χορεύεται ο τσακαλίτικος ανάστροφος αντικριστός χορός και ουχί για την πολιτική (αν υπάρχει) διάστασις του εγχειρήματος σου, αλλά για τον τρόπο, το ήθος ,προφανώς και το ύφος με τα οποία φέρθηκες σ ένα ΠΑΙΔΙ. Βλάκα που θέλεις να αλλάξεις το κόσμο. Κατά που να τον πας βρε έρμε και πώς να τον κάνεις καλύτερον αφού είσαι εσύ ο ίδιος ,λίγος, σάπιος, επιφανειακός και φασίστας με την κυριολεκτική έννοια του όρου.

Παράκληση ενός αγράμματου , ανέργου οικοδόμου προς τους συντρόφους σου. Δείχτε ρε μάγκες ότι δεν είστε ίδιοι μ αυτό το ανθρωποειδές. Δείχτε ότι αγαπάτε τον άνθρωπο κι ότι παλεύετε για έναν καλύτερο κόσμο όπως η ιδεολογία σας κελεύει. Ξεβρακώστε τον μπάμια που περηφανεύεται για το κατόρθωμα του (θα έκανε ανάρτηση στο indymedia λέει) βάλτε τον σε κοινή θέα προς παραδειγματισμό. Σας ορκίζομαι εγώ (να μα τα χέρια του Μάρκου) ο Μήτσος ο Τούφας η Χλεμπόνας η Μπατιράκιας πως θα βγω να άδω δημοσίως (όπου θέτε) τον ύμνο της τετάρτης Διεθνούς σε Λα μείζονα έτσι για τα δάκρυα ενός άγνωστου μου 12χρονου παιδιού . Έτσι κι αλλιώς τα παιδιά θ αλλάξουν τον κόσμο. Το πιστεύω αυτό κι αυτό είναι που έχει σημασία, αναρχικέ (σιγά θα σκίσεις το καλτσόν) κύριε (λέμε τώρα ) τζάμπα Ρέγγα.

Ο Αγορασμένος ..μπακαλιάρος
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη