11 Σεπ 2012

Σκανδαλάρα ;

Εταιρεία ιδιοκτησίας αδερφού πρώην βουλευτή, κηρύχθηκε σε κατάσταση πτώχευσης –όμως απο το έτος 2008 μέχρι σήμερα η ως άνω εταιρεία δεν απέδωσε φόρο προστιθέμενης αξίας (ΦΠΑ) ύψους πάνω απο τέσσερα εκατομμύρια (4.000.000) ευρώ και δεν ελέγχθηκε ποτέ απο...
την εφορία.!!!!
Ο Σύνδικος της πτώχευσης δεν κάλεσε μέχρι σήμερα την εφορία για έλενχο των βιβλίων της.
Απο το έτος 2010 και εφεξής δεν υποβλήθηκε φορολογική δήλωση της εταιρίας αυτής και δεν δημοσιεύθηκε ισολογισμός και παρόλα αυτά η εφορία δεν έκανε έλεγχο και το ΣΔΟΕ δεν επισκέφθηκε για έλενχο την εταιρία αυτή.
Επειδή η μή απόδοση ΦΠΑ αποτελεί ποινικό αδίκημα και εν προκειμένω κακούργημα γιατί ο αρμόδιος εισαγγελέας δεν άσκησε ποινική δίωξη κατα των υπευθύνων, το ΣΔΟΕ γιατί δεν έκανε έλεγχο για να διαπιστώσει ολα τα παραπάνω.
Μήπως γιατί ο αδελφός του ιδιοκτήτη ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ;
Γιατί δεν έγινε κανένας έλεγχος για την εξόφθαλμη δόλια χρεωκοπία της εταιρείας, η οποία κηρύχθηκε σε πτώχευση από ασήμαντο προμηθευτή και οχι απο οφειλέτες στους οποίους χρωστούσε εκατομμύρια ευρώ! Πώς είναι δυνατόν να κυκλοφορεί ελέυθερος ο πρόεδρος του ΔΣ της εταιρίας αυτής και να συλλαμβάνονται οφειλέτες για μη απόδοση ΦΠΑ ύψους 20.000 και 30.000 ευρώ.
Γιατί να υφίσταται ο Ελληνικός Λαός τεράστιες θυσίες και να μην πληρώνουν αυτοί που καταλήστεψαν το Ελληνικό δημόσιο μη αποδίδοντας τεράστια ποσά ΦΠΑ!!!.

Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στους αποκαλυπτικούς δημοσιογράφους (Νίκο Ηλιάδη, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ κλπ), που θα βγάλουν το μεγάλο λαβράκι
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη