8 Σεπ 2012

Σαμαράς: «Μόλις ανακοπεί η πτωτική πορεία, θα αποκαταστήσουμε τις αδικίες από τις περικοπές»


«Στις μεγάλες δοκιμασίες βγαίνουν νικητές όσοι δεν φοβούνται την αλήθεια» τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο της ομιλίας του για τα εγκαίνια της 77ης Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ). Ο Πρωθυπουργός αναγνώρισε ότι πολλές από τις περικοπές είναι επώδυνες, αλλά όπως ανέφερε «δεν γίνεται αλλιώς». Επανέλαβε ότι είναι τα τελευταία μέτρα που λαμβάνονται και..
ότι οι περικοπές είναι προσωρινές. «Μόλις ανακοπεί η πτωτική πορεία θα αποκαταστήσουμε τις αδικίες, των χαμηλοσυνταξιούχων, αλλά και των ενστόλων»


Εν τω μεταξύ, περίπου εκατό άτομα που κρατούσαν σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ, επιχείρησαν το πρωί να αναρτήσουν πανό στο Λευκό Πύργο, αλλά εμποδίστηκαν από αστυνομικές δυνάμεις. Τα μέτρα ασφαλείας είναι ιδιαίτερα αυξημένα και από τις 2 το μεσημέρι το κέντρο της Θεσσαλονίκης έχει κλείσει.

«Αυτή η προσδοκία της δραχμής παρέλυε την οικονομία μας. Το εκτός Ελλάδος λόμπι της δραχμής φάνηκε να κερδίζει τη μάχη, η Ελλάδα θα πέθαινε και θα πάθαινε πεθαίνοντας όσα καμία χώρα δεν έχει αντιμετωπίσει σε καιρό ειρήνης. Αυτό έπρεπε να το αποτρέψουμε και το κάναμε. Και για να αποτρέψουμε την καταστροφή έπρεπε να ανακτήσουμε την αξιοπιστία μας» συνέχισε ο κ. Σαμαράς.

Ο Πρωθυπουργός επανέλαβε ότι η εφαρμογή των διαρθρωτικών αλλαγών και η περικοπή του ελλείμματος είναι βήματα για την ανάκτηση της αξιοπιστίας.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη