4 Οκτ 2012

Βούλγαρος "ομογενής" έχει 1.000 δις δολάρια (τους έφαγε τους δικούς μας)

Η υπόθεση με τους δικούς μας παπατζήδες, με τα 600 δις δολάρια (μην τα ξαναλέμε, ούτε 600 δολάρια δεν έχουν, όχι 600 δις), είναι συνηθισμένη για όσους ασχολούνται με αυτά τα πράγματα. Για όσους θέλουν να καταλάβουν...
(υπάρχει πολύς κόσμος που δεν θέλει!), εξηγούμε εδώ και μήνες στο taxalia, ότι όλη η ιστορία είναι ανέκδοτο.

Τέλος πάντων, ό,τι και να γίνει, πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα επιμένουν, ότι "ένοχοι είναι οι προδότες πολιτικοί που δεν τους παίρνουν στα σοβαρά" και "δεν ερευνούν την υπόθεση". Μα τι να ερευνήσουν; Πόσα λεφτά κάνουν τα παλιόχαρτα που βρήκε στο σεντούκι της γιαγιάς του ο "ομογενής" και δεν τα αναγνωρίζει κανείς πλέον, αλλά αυτός τα εκτιμά στα 600 δις; Μπαίνει κανείς σοβαρός άνθρωπος σε τέτοια συζήτηση; Με ποιόν; Και για ποιό λόγο να το κάνει; Όποιος έχει λεφτά (λεφτά, όχι χαρτιά !), τα δείχνει στο τραπέζι. Έστω και το 1/100 αυτών. Για να πείσει ρε αδερφέ.

Αλλά μη χαίρεστε!
Παρά το εξωφρενικό του ποσού (600 δις), οι δικοί μας δεν έχουν το ρεκόρ!
Το ΄χει ένας Βούλγαρος παπατζής, ο οποίος έχει ομόλογα (με το νού του κι αυτός) 1 τρις! Δηλαδή, 1.000 δισεκατομμύρια, δηλαδή 400 δις περισσότερα από τους δικούς μας !!!!
Διαβάστε την ωραία ιστοριούλα του εδώ: http://iboefraud.blogspot.gr/p/feds-vs-dragons.html
στην οποία εμπλέκονται οι Ιλουμινάτι, Η Τριλάτεραλ, η μασονία, το Βατικανό και δυό Γιαπωνέζοι Σαμουράι, ο Akihiko Yamaguchi και ο Mitsuyoshi Watanabe.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη