4 Οκτ 2012

Οι τσαρλατάνοι ομογενείς με τα 600 δις σώζουν την τηλεθέαση

Η χαρά των καναλιών έγιναν οι τσαρλατάνοι, παπατζήδες, παραμυθάδες ομογενείς. Ανεβάζουν την τηλεθέαση με το νερό του Καματερού που πουλάνε οι ομογενείς.
Βεβαίως, οι παρουσιαστές ξέρουν περί τίνους πρόκειται, ξέρουν πώς μπορούν να τελειώσουν την υπόθεση με μιά-δυό απλές ερωτήσεις προς τον "Βλάση Τσάκα" των ομογενών (όπως..
π.χ. "καλά αφήστε τα 600 δις, 600 χιλιάρικα έχετε να δώσετε στο γηροκομείο Αθηνών, που οι παππούδες τρώνε μόνο μακαρόνια εδώ κι έξη μήνες;"), αλλά αφήνουν το θέμα να σέρνεται, με δήθεν απορίες, για το "γιατί το ελληνικό κράτος δεν το ψάχνει το θέμα;" κι άλλες μπαρούφες.

Αν οι τύποι θέλουν να εξαγοράσουν το χρέος μας, ας πάνε στη Μέρκελ που μας δάνεισε ή στη Dexia που έχει ελληνικά ομόλογα, να τα αγοράσουν και μετά να τα κάψουν, να ησυχάσουμε κι εμείς κι αυτοί.

Yστεροπληκτρολόγιο:  Πριν από λίγο είδαμε στο γραμματοκιβώτιό μας, αυτό το scam (απάτη) μήνυμα, ένα από τα δεκάδες που παίρνουμε κάθε μέρα, στο οποίο μας ανακοινώνουν ότι κερδίσαμε 750.000 ευρώ στο Ισπανικό lotto.
Θα πηγαίναμε να τα παίρνουμε για να τα βάλουμε στο λογαριασμό για την απόσβεση του δημόσιου χρέους, αλλά δεν μας αφήνει ο προδότης Σαμαράς, για να μη σώσουμε τη χώρα και χάσει τις μίζες από τη Μέρκελ, γιατί είναι προδότης, Τσολάκογλου και προσκυνημένος.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη