29 Οκτ 2012

Τι γίνεται με την απεργία του ΤΕΕ;

Μόδα φαίνεται να έχει γίνει πλέον στους συνδικαλιστές να «κατεβάζουν» διακόπτες! Μετά το Φωτόπουλο της ΔΕΗ και ο Σπίρτζης, ο πρόεδρος του ΤΕΕ, «κατέβασε» και αυτός από τις 8 Οκτωβρίου τους διακόπτες του ηλεκτρονικού συστήματος που διαχειρίζεται το ΤΕΕ για λογαριασμό του ΥΠΕΚΑ. Αποτέλεσμα..


να μην μπορούν να εκδοθούν βεβαιώσεις μηχανικών (για συμβόλαια, μεταβιβάσεις κ.α) αλλά και να μην μπορούν να προχωρήσουν οι ηλεκτρονικές δηλώσεις των αυθαιρέτων.

Είσαι δύσκολα οικονομικά και θέλεις να πουλήσεις κάποιο οικοπεδάκι για να ανταποκριθείς στις οικονομικές σου υποχρεώσεις, ΧΑ! Σε γελάσανε φίλε μου, οι τύποι εκεί πέρα δε δίνουν φράγκο για τα προβλήματα σου… Δεν τους καίγεται καρφί για σένα… μόνο για την πάρτη τους! Το αποδεικνύουν περίτρανα μέρα με την ημέρα ακόμα περισσότερο!
Αλήθεια σε μια εποχή που δεν κινείται φύλλο στην οικοδομική δραστηριότητα και που τα περισσότερα γραφεία επιβιώνουν πλέον από τα αυθαίρετα, είναι δυνατόν η πλειοψηφία των νοήμων μηχανικών να στηρίζουν μια τόσο μεγάλης διάρκειας απεργία;



Ακόμη μια φορά η αυθαιρεσία στο μεγαλείο της, ακόμα μια φορά "θύματα" οι πολίτες… εμείς κλείνουμε και εσείς να πάτε να…

Ποιος φταίει για όλα αυτά; Μα φυσικά το κράτος!

1ον γιατί εδώ και τόσα χρόνια τους έκανε κράτος εν κράττει, τους έδωσε το καρπούζι, τους έδωσε και το μαχαίρι… όλοι οι συνδικαλιστικοί φορείς έκοβαν και έραβαν την πλήρη ανοχή του κράτους. 

2ον γιατί απεδείχθη ανέτοιμο και ανίκανο να παρακάμψει τους συνδικαλισταράδες (που το ίδιο δημιούργησε) καταθέτοντας άμεσα μια νομοθετική ρύθμιση η οποία θα επέτρεπε να συνεχιστεί  απρόσκοπτα η διεξαγωγή δικαιοπραξιών από τους πολίτες και τους συμβολαιογράφους!

Να σας ενημερώσουμε λοιπόν φίλοι μας ότι ο «καταπληκτικός» Τεχνικός Σύμβουλός του κράτους, το ΤΕΕ, αδιαφορώντας, ταλαιπωρώντας τους πολίτες και εκβιάζοντας το κράτος θα συνεχίσει την απεργία του μέχρι της 4 Νοεμβρίου και… βλέπουμε!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη