22 Οκτ 2012

Γιατί δεν κατεβαίνει κόσμος στα συλλαλητήρια;

Με 1.500.000 άνεργους, ένα λαό να υφίσταται τη βαρβαρότητα των μνημονίων, η συμμετοχή στα συλλαλητήρια είναι αστεία: το πολύ 50.000 άνθρωποι, σε μια Αθήνα 5 εκατομμυρίων, δηλαδή συμμετοχή 1%. Γιατί δεν κατεβαίνει ο κόσμος; Γιατί, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ που προηγείται με 30,5% στις δημοσκοπήσεις (κάπου 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι δηλαδή), δεν καταφέρνει να ..
μαζέψει πάνω από 10.000 κόσμο στις πορείες του;

ή πιό πολιτικά, όπως γράφει το ΒΗΜΑ:

"Παράλληλα, στην Κουμουνδούρου παρατηρούν με αισθητό προβληματισμό την αναντιστοιχία μεταξύ των εκλογικών και δημοσκοπικών ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ και της συμμετοχής του κόσμου στις αντιμνημονιακές συγκεντρώσεις."

Την απάντηση δίνει το ιστολόγιο http://iwnasdragoumis.blogspot.gr/2012/10/blog-post_2329.html

Σύντροφοι πως θέλετε να κατεβάσετε κόσμο ; αφού σας ψηφίζουν πρώην ΠΑΣΟΚοι , τόσα χρόνια στην εξουσία, πού θέλετε να ξέρουν από δρόμο οι πάλαι ποτέ σοσιαλιστές που συνήθισαν στις καρέκλες του δημοσίου ; Εξάλλου δεν σας ψηφίσαν για να κατεβαίνουν στον δρόμο αλλά για να φροντίσετε να μην αλλάξει τίποτε στα προνόμια και στην άσκηση της εξουσίας που είχαν συνηθίσει τόσα χρόνια ... Φροντίστε το παρασιτικό πρώην , αλλά πάντα  ΠΑΣΟΚ και θα σας φροντίσει και αυτό ....

συμφωνείτε με την άποψη του "Δραγούμη";
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη