23 Νοε 2012

Ερώτηση Κώστα Γκιουλέκα για τα προβλήματα ΚΤΕΛ - ΟΑΣΘ

Ερώτηση για την εξαιρετικά δεινή κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης εξαιτίας της τραγικής οικονομικής θέσης τους κατέθεσε σήμερα, 23 Νοεμβρίου 2012, στην Βουλή ο βουλευτής ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας.
Στην Ερώτησή του ο Κ. Γκιουλέκας επισημαίνει
τον άμεσο κίνδυνο να παραλύσει συγκοινωνιακά η Θεσσαλονίκη αφού, ήδη, η «ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.» από την Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012, διακόπτει εντελώς τα δρομολόγιά της εντός του νομού Θεσσαλονίκης, εξαιτίας της οικονομικής αδυναμίας στην οποία έχει περιέλθει, ενώ ανάλογα δραματική είναι η κατάσταση και τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης ο οποίος προειδοποιεί για παύση όλων των δρομολογίων του.

Ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης τονίζει την ανάγκη να καλυφθούν ή να διακανονισθούν άμεσα οι οικονομικές ανάγκες του «Κοινού Ταμείου Εισπράξεως Λεωφορείων Θεσσαλονίκης» και του «Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης» προκειμένου να μην παραλύσουν οι συγκοινωνίες της πόλης και να μην δημιουργηθεί άλλο ένα σοβαρότατο πρόβλημα σε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που μετακινούνται καθημερινά με τα Μέσα Μεταφοράς.

Σταματάει τη συγκοινωνία την 1η Δεκεμβρίου ο Ο.Α.Σ.Θ.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη