3 Νοε 2012

Ο Λοβέρδος μπαίνει απέναντι στο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ

Το προσωπικό πολιτικό βάρος του επιλέγει να διαθέσει απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ ο Ανδρέας Λοβέρδος, σε μια προσπάθεια να μπει ανάχωμα στη ρητορική λαϊκισμού που αναπτύσσει η Κουμουνδούρου. Το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που..
έχει αρθρώσει τη δική του αφήγηση για το μέλλον του τόπου αλλά και ειδικότερα της Κεντροαριστεράς, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρωταγωνιστήσει στην ίδρυση νέου πολιτικού φορέα, δεν κρύβει την αγωνία του για το μέλλον.

Κάτι που αποτυπώνεται και με συνέντευξη που παραχωρεί σήμερα στην εφημερίδα “Παραπολιτικά”, απαντώντας χωρίς περιστροφές στην ερώτηση για τη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ και το κατά πόσο αυτή οδηγεί στην εξουσία.

“Αν η Κεντροαριστερά βρει κοινή πορεία, τότε η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι δεδομένη. Μην ξεχνάτε πως στις εκλογές, στη μεγάλη μας πτώση, πήραμε 20%, δηλαδή το 1/5 του εκλογικού σώματος. Μην ξεχνάτε πως η Δημοκρατική Παράταξη συγκίνησε κατά καιρούς το 50% του ελληνικού λαού. Είναι στο χέρι μας να την ξανακάνουμε μεγάλη”, τονίζει με νόημα ο Ανδρέας Λοβέρδος, στέλνοντας μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη