19 Νοε 2012

Ανεβάζει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής η Έλλη Στάη

Με μια στάση που προκαλεί γέλια σε όσους καταλαβαίνουν, η Έλλη Στάη (που δεν το ΄χει), με ένα πάνελ χωρίς ...
ενδιαφέρον, ανθρώπων που αγωνιούν να δείξουν (σε ποιούς;) ότι είναι αντίθετοι με τη βία, αφού είναι αντίθετοι με τη Χ.Α. (και όχι το αντίθετο!), μάλλον ανεβάζει τα ποσοστά της Χ.Α. στις τάξεις των ανθρώπων που δεν είναι τόσο ηλίθιοι για να ξεχάσουν τη βία των καμένων της Μαρφίν και των δεκάδων δολοφονημένων, με αιτία "την ταξική πάλη" κι άλλες μπούρδες.
Συζήτηση για τη βία, από ανθρώπους που η πολιτική τους ανάλυση φτάνει μόνο μέχρι του σημείου να προσπαθούν τόσο άκομψα να ταυτίσουν τη "βία" στη Χ.Α. για να ξεχαστούν οι τόνοι βίας του άλλου άκρου (με τις 47 δολοφονίες, για να μην ξεχνιόμαστε), είναι βαρετή.
Όπως είναι βαρετή και η βία της Χ.Α. που προσπαθεί δειλά δειλά να αντιγράψει τη βία της άκρας αριστεράς των 47 δολοφονιών. Προς το παρόν οι Χρυσαυγίτες περιορίζονται σε σφαλιάρες. Ελπίζουμε να μη θελήσουν να κλέψουν τη δόξα των ακροαριστερών (με τις 47 δολοφονίες, μην ξεχνιόμαστε) και να ανέβουν επιχειρησιακό επίπεδο. Ας μείνουν στα ωραία μεταξύ Κασιδιάρη-Τσατσόπουλου να γελάμε κι όχι να κλαίμε.

Κορυφαία ατάκα της κυρα-Έλλης: "Οι αναρχικοί κάνουν επιδρομές τα βράδια κυνηγώντας μετανάστες; Όχι! Άρα δεν συμμετέχουν στη βία. Μόνο οι Χρυσαυγίτες είναι βία"
κι άλλες τέτοιες παπαριές, τόσο χοντρές, που δείχνουν ένα πράγμα:
ότι η εκπομπή οργανώθηκε ως αντίδραση στην εξαγγελία Σαμαρά για τροποποίηση του νόμου Ραγκούση για τη μετανάστευση !
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη