15 Νοε 2012

Ανακοίνωση του συλλόγου Ομολογιούχων ελληνικού δημοσίου

Οι Έλληνες πολίτες που εμπιστεύθηκαν τις αποταμιεύσεις τους σε Ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου με την παρότρυνση του Ελληνικού κράτους δεν είναι δήθεν αγανακτισμένοι ! Είναι δίκαια αγανακτισμένοι διότι κατα-ληστεύθηκαν από την προηγούμενη κυβέρνηση που τους ενέταξε χωρίς..
τη συναίνεσή τους στη διαδικασία του PSI+. Είναι απόλυτα δικαιολογημένη η αγανάκτηση και η οργή τους απέναντι σε αυτούς που χειρίστηκαν αυτή τη διαδικασία και πρωτοστάτησαν στο να τους διαβεβαιώσουν ότι θα προστατευθούν από τη διαδικασία όπως και όλοι οι υπόλοιποι αποταμιευτές.

Όσοι από εμάς ακούσαμε την απαράδεκτη ανακοίνωση του ΠαΣΟΚ προσπαθούμε να θυμηθούμε "τις μόνες εφικτές και συγκεκριμένες λύσεις που προστατεύουν πλήρως τα συμφέροντά μας" τις οποίες οι "κύριοι" του ΠαΣΟΚ μας έχουν προτείνει.

Επειδή όμως δεν έχουν προτείνει απολύτως τίποτα, συνεχίζουν να ψεύδονται ασύστολα όπως άλλωστε κάνουν συνέχεια τα τελευταία 30 χρόνια που κυβέρνησαν. Το αποτέλεσμα: της συμπεριφοράς τους το γνωρίζουν πλέον όλοι. Η κατάρρευση της πατρίδας οφείλεται κατά κύριο λόγο στα κατά συρροή ψεύδη, τα ρουσφέτια και την ανεπάρκειά τους να καταλάβουν τι συμβαίνει γύρω τους. Γνωρίζουν όμως ένα πράγμα πολύ καλά. Να μεταθέτουν τις ευθύνες τους στους "άλλους". Ειλικρινά λυπούμαστε για την μικρότητά τους.

Από την πλευρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Αστυνομία η οποία έκανε πολύ καλά τη δουλειά της και επέτρεψε στους Έλληνες πολίτες να διαδηλώσουν για το δίκιο τους.

EΚ TΟY ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη