5 Νοε 2012

Θα συνεχιστεί κι άλλο αυτό το αίσχος στο Α.Π.Θ.;

Ποιό αίσχος; Δείτε τι διάολο αντικρύζουν φοιτητές, εργαζόμενοι και περαστικοί στο άθλιο ΑΠΘ:



ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ:

Καλησπέρα

Διάβασα την ανάρτηση σας εδώ (http://www.taxalia.blogspot.com/2012/11/blog-post_601.html) που γράφει για ποντίκια στο ΑΠΘ κλπ και αποφάσισα να ενημερώσω εσάς γιατί δεν ξέρω που να απευθυνθώ για αυτό το θέμα.

Η αλήθεια είναι πως ένα ποντίκι (μόνο αυτό έχω δει προσωπικά) είναι νεκρό έξω ακριβώς από την πολυτεχνική ΑΠΘ, βγαίνοντας από την κεντρική είσοδο δεξιά, στα δέντρα που βρίσκονται παράλληλα στον δρόμο και πάνω στο πεζοδρόμιο. Είναι εκεί μάλιστα τουλάχιστον 3 μέρες -από Παρασκευή πρωί μέχρι σήμερα το μεσημέρι- και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να το μαζέψει.

Ελπίζω να βρεθεί λύση άμεσα… αλλιώς θα πρέπει να πάρουμε μαύρες σακούλες και γάντια. Άσε που δε θα ξέρουμε που να το θάψουμε.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ένας φοιτητής του ΑΠΘ

Σχόλιο taxalia: Ε, μην το κάνουμε και ανατολικό ζήτημα, ένα ποντίκι. Ποιός περιμένουμε να έρθει να το μαζέψει; Οι Νεφελίμ; Ας σκύψει επιτέλους ένας με μια σακούλα, με εφημερίδες κλο, να το βάλει μέσα σε μια άλλη σακούλα και να το πετάξει αφού δέσει καλά τις σακούλες σε έναν κάδο απέναντι, στην Εγνατία. Τι διάολο, όλα από άλλους τα περιμένουμε; Ποντίκι είναι, δεν είναι δεινόσαυρος.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη