29 Νοε 2012

VIDEO Πήγε στην Ουκρανια για SEX και τον εκαναν ρόμπα στο διαδίκτυο

Ο επισκέπτης από την Τουρκία, πλήρως ενημερωμένος, από τις εξειδικευμένες ιστοσελίδες παγκοσμίου λήψης για τα τεκταινόμενα στους «κοινωνικούς παραδείσους» της πρώην Ανατολικής Ευρώπης, καταφθάνει στο Κίεβο. Περιχαρής, έρχεται σε επαφή με...

την ιερόδουλη που έχει επιλέξει ή νομίζει ότι έχει διαλέξει. Κλείνει ραντεβού στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του και περιμένει να ζήσει λίγες στιγμές αγοραίου έρωτα μακριά από την ισλαμική κοινωνία του.

Του έχει διαφύγει μία μικρή λεπτομέρεια.

Τον τελευταίο καιρό, ομάδες μπρατσωμένων Ουκρανών, τοποθετούν ως δόλωμα όμορφες κοπέλες, τόσο σε ιστοσελίδες όσο και στα φουαγιέ των ξενοδοχείων.

Με μαύρα δερμάτινα μπουφάν, αναμένουν με υπομονή τη «λεία» τους. Όχι. Δεν πρόκειται για μαφιόζικα κτυπήματα κατά αφελών τουριστών.

Πρόκειται για τις ομάδες που καταπολεμούν τον σεξοτουρισμό σε μία χώρα, όπως η Ουκρανία που είναι  «Ένας απέραντος Οίκος Ανοχής» όπως γράφει σε πρόσφατη έκδοση του το περιοδικό Der Spiegel.

Στο συγκεκριμένο video τρεις γεροδεμένοι Ουκρανοί (μέλη της Defacto) με πολύ κοντό μαλλί ακολουθούν μία «ιερόδουλη» η οποία κτυπά την πόρτα του Τούρκου τουρίστα. Εισβάλλουν στο δωμάτιο και δένουν τον άτακτο εραστή πισθάγκωνα. Αφού τον «φιλοδωρήσουν» με κάποιες σφαλιάρες και μερικές κλωτσιές, τον μεταφέρουν με ένα ακριβό SUV σε κάποιο πολυσύχναστο δρόμο της πόλης και τον αφήνουν εκεί με ένα «πανό σάντουϊτς», όπου αναγράφεται το σύνθημα: «Βάλτε τέλος στον σεξοτουρισμό».

Ήδη από το απόγευμα της Πέμπτης τα τουρκικά ΜΜΕ αναπαράγουν με φρενίτιδα το επίμαχο video. Μία από τις βασικές οικονομικές δραστηριότητες της Ουκρανίας, η πορνοβιομηχανία της, κινδυνεύει από ένα ιδιότυπο black out.

«Θέλουμε να φοβίσουμε μερικούς από αυτούς τους τουρίστες που έρχονται εδώ και χρησιμοποιούν τις γυναίκες σαν κρέας. Θα τους το ανταποδώσουμε κάνοντας τους να αισθανθούν και αυτοί σαν κρέας», λέει ο αρχηγός της ομάδας κρούσης των τριών Ουκρανών.

Ας αποφύγουν οι όποιοι ενδιαφερόμενοι να βρεθούν στη θέση του Τούρκου ταξιδιώτη. Θα το μετανιώσουν...

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη