18 Δεκ 2012

Βρέθηκε ο δολοφόνος του καθηγητή στις 40 εκκλησιές

Ο Μαροκινός χρωστούσε πολλά ενοίκια κι όταν ο συνταξιούχος τον πίεσε να τα πληρώσει, τον έσφαξε και τον πέταξε στα σκουπίδια
Ένοικος ενός εκ των διαμερισμάτων που κατείχε ο...
79χρονος συνταξιούχος καθηγητής φέρεται να είναι ο δράστης τού εγκλήματος με θύμα τον ηλικιωμένο άντρα που αποκαλύφθηκε το πρωί στις 40 Εκκλησιές της Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για αλλοδαπό  από το Μαρόκο, που διαφεύγει τη σύλληψη και ζούσε το τελευταίο διάστημα σε διαμέρισμα των 40 Εκκλησιών, ιδιοκτησίας του δολοφονηθέντος πρώην εκπαιδευτικού Μέσης Εκπαίδευσης.
Το κίνητρο της δολοφονίας εκτιμάται ότι ήταν οι οικονομικές διαφορές που είχαν οι δύο άντρες, καθώς, ο φερόμενος ως δράστης φαίνεται να χρωστούσε αρκετά μισθώματα στον ηλικιωμένο άντρα. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 79χρονος επισκέφθηκε τον αλλοδαπό άντρα προκειμένου να του ζητήσει τα χρήματα. Κατά τη συνάντηση αυτή ο δράστης, έπειτα από λογομαχία, δολοφόνησε, με αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής τρόπο, τον συνταξιούχο.
Οι αρχές εκτιμούν ότι ο δράστης κράτησε αρκετές ώρες το πτώμα στο ενοικιαζόμενο διαμέρισμα, πριν αποφασίσει να το τυλίξει με σακούλες και κουβέρτα και να το πετάξει σε κάδο ανακύκλωσης, επί της οδού Σκεπαστού, όπου εντοπίστηκε το πρωί από δημοτικούς υπαλλήλους της Καθαριότητας. Όπως έγινε γνωστό, ο δράστης ταυτοποιήθηκε από τις αρχές με βάση γενετικό υλικό που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος. Τα ίχνη του άτυχου συνταξιούχου είχαν χαθεί την περασμένη Τρίτη και δύο μέρες αργότερα συγγενικό του πρόσωπο δήλωσε την εξαφάνισή του στις αστυνομικές αρχές. Από την πρώτη στιγμή οι διωκτικές αρχές στράφηκαν στον κύκλο των ενοικιαστών των διαμερισμάτων που κατείχε το θύμα, στην πλειονότητά τους αλλοδαποί, κι έγιναν προσαγωγές υπόπτων στην Ασφάλεια.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη