13 Δεκ 2012

Χαϊκάλης: "ο Πάγκαλος μας φοβάται για αυτό θέλει να διαλυθούμε"

Επίθεση στον Θεόδωρο Πάγκαλο εξαπέλυσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης, μια ημέρα μετά τις δηλώσεις του πρώτου ότι χαίρεται που το κόμμα θα διαλυθεί.


Ο κ. Χαϊκάλης υποστήριξε πως ο κ. Πάγκαλος φοβάται του Ανεξάρτητους Έλληνες γι αυτό και δηλώνει πως θα χαρεί με την ενδεχόμενη διάλυση του, αφού . Πρόσθεσε όμως πως αν τα όσα είπε ο πρώην υπουργός ήταν ειρωνικά, τότε δεν αφορούν το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Η δήλωση του κ. Πάγκαλου: «Δεν θεωρώ άξιο να έχει άποψη κανείς γι' αυτό το κόμμα που προέκυψε από εσωτερικές αντιθέσεις της Δεξιάς. Μαζεύτηκαν άνθρωποι κάθε είδους, αριβίστες. Άνθρωποι που είχαν τσακωθεί με τον Σαμαρά, τον Καραμανλή για οποιοδήποτε λόγο και έκαναν αυτό το πράγμα να εκφράζεται με αλλοπρόσαλλη μορφή. Είναι πολύ λογικό το κόμμα αυτό να διαλυθεί, για την υγεία του πολιτικού μας συστήματος και του πολιτικού διαλόγου. Χαίρομαι αν η διάλυση αυτή επέλθει όσο το δυνατόν συντομότερο. Θα βοηθήσει το πολιτικό σύστημα. Το να υπάρχουν αλαμπουρνέζικα κόμματα με ιδιόρρυθμους αρχηγούς που λένε ό,τι τους κατέβει και οπαδούς πρωτεργάτες βουλευτές που λένε «δεν πειράζει, αφήστε τον, κάτι είπε παραπάνω» δεν είναι σοβαρό θέαμα».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη