18 Δεκ 2012

Πλήρης στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στη Γαϊτάνη, φταίει ο Σαμαράς

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Πάνος Σκουρλέτης, ερωτηθείς αν υιοθετεί τις απόψεις Γαϊτάνη, αντί να μιλήσει για τη βουλευτή (που ψηφίστηκε από 10.601 Θεσσαλονικείς στις τελευταίες εκλογές, για όσους δεν το ξέρουν),  μίλησε για
«άσφαιρο αντιπερισπασμό της ΝΔ που αποσκοπεί στη δημιουργία ψεύτικων εντυπώσεων» και που «δεν πείθει κανέναν», ενώ, αντί να καταδικάσει την κ.Γαϊτάνη, καταδίκασε τον Σαμαρά, κατονομάζοντάς τον ως υπέυθυνο του προβλήματος με τα Σκόπια, λέγοντας  "Άλλωστε, δεν μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου. Ο κ. Σαμαράς είναι εκείνο το πολιτικό πρόσωπο που έχει βαριές ευθύνες για την περιπέτεια γύρω από την ονομασία της FYROM». 
«Αλήθεια η θέση του κ. Σαμαρά ποια είναι σήμερα;» διερωτάται ο κ. Σκουρλέτης.

Αυτό που κανείς σχεδόν δεν κατάλαβε είναι, το γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί υπεύθυνο τον Σαμαρά, για "την περιπέτεια (!) γύρω από την ονομασία της FYROM".
Η θεωρία του ΣΥΡΙΖΑ είναι και η πεμπτουσία του Σκοπιανού προβλήματος, αλλά δεν θα την ξαναπούμε, γιατί έχουμε εξηγήσει χιλιάδες φορές που ακριβώς βρίσκεται η αδυναμία της ελληνικής πλευράς, που διαφαίνεται από τη δήλωση του (παντελώς άσχετου με το θέμα) Σκουρλέτη.

Μόνο οι αναγνώστες του taxalia, ξέρουν τι ήθελε να πεί ο Σκουρλέτης και πόσο τερατώδες είναι αυτό που υπονοεί !!! Αυτό όμως αφορά μόνο τους γνώστες του θέματος και όχι τον πολύ κόσμο, που νοιάζεται μόνο για τον χαβαλέ και την επιφάνεια των ειδήσεων.

δείτε και:

Ελληνίδα βουλευτής αποκαλεί τα Σκόπια «Μακεδονία»... Μαντέψτε σε ποιο κόμμα ανήκει

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη