5 Δεκ 2012

Απίστευτο: Τον άφησε να πεθάνει για να τον φωτογραφίσει!

Oι συνέπειες της λύσσας για το "πιασάρικο θέμα", που έχουν οι άνθρωποι των Media. Μεγάλη αρρώστεια, χίλιες φορές χειρότερη από καρκίνο, ναρκωτικά, τζόγο κλπ. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κόλλημα στον κόσμο αυτή την εποχή, από την τρέλα των ανθρώπων των ΜΜΕ να κάνουν ..
το πιασάρικο θέμα. Μιλάμε για μεγάλη εξάρτηση, χειρότερη της ηρωίνης.

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy
Τη διεθνή κατακραυγή έχει προκαλέσει το χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “New York Post”, το οποίο απεικονίζει έναν 58χρονο άνδρα πάνω στις ράγες του Μετρό της Νέας Υόρκης να προσπαθεί να ανέβει στην αποβάθρα λίγο πριν τον χτυπήσει το τρένο.
Ο τίτλος του πρωτοσέλιδου είναι: “Καταδικασμένος αυτός ο άντρας, τον οποίο έσπρωξαν στις ράγες του Μετρό – πρόκειται να πεθάνει”.
Αυτό, όμως, που περισσότερο σοκάρει είναι ότι ο φωτογράφος της New York Post, Ουμάρ Αμπάσι, προτίμησε να τραβήξει τη φωτογραφία παρά να τρέξει να σώσει τον άτυχο άντρα που τελικά σκοτώθηκε. Ο ίδιος βέβαια, επιχείρησε να δικαιολογήσει την ενέργειά του λέγοντας ότι άρχισε να τρέχει τη στιγμή που είδε τον 58χρονο στις ράγες προσπαθώντας να κάνει σινιάλο με το φλας της μηχανής στον μηχανοδηγό. Ήλπιζε, είπε, ότι εκείνος θα καταλάβαινε και θα σταματούσε το τρένο.
Αν και δήλωσε συντετριμμένος, αυτό, όμως, δεν τον εμπόδισε να δώσει τη φωτογραφία στη «New York Post» (με την οποία συνεργάζεται) για να την κάνει εξώφυλλό της.
Ο άτυχος άνδρας, ονομαζόταν Σουκ Χαν, ήταν κάτοικος του Κουίνς Κι και πατέρας ενός 15χρονου κοριτσιού. Στις ράγες τον έσπρωξε ο 30χρονος Ναΐμ Ντέιβις, κάτοικος Νέας Υόρκης, ο οποίος έχει ψυχολογικά προβλήματα.
Το πρωτοσέλιδο, έχει γίνει αντικείμενο αρνητικής κριτικής από δημοσιογράφους μεγάλων εφημερίδων όπως ο Guardian, ενώ εκατοντάδες είναι τα επικριτικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το facebook και το twitter.

(aixmi, NBC, NYpost)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη