8 Δεκ 2012

Ρε τον π@στη τον Αφγανό ! Δεν πήγε στο δικαστήριο!!!

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία
Στις 29 Μαίου ο 29χρονος Θανάσης Λαζανάς από την Πάτρα έβγαλε τον σκύλο του για βόλτα. Στο δρόμο συνάντησε τρείς Αφγανούς λαθρομετανάστες, κάτι έγινε με τον σκύλο, οι Αφγανοί τσαμπουκαλεμένοι κάτι του είπαν, αυτός προφανώς ...
κάτι τους είπε και ως συνήθως, στην τρίτη κουβέντα ο Αφγανός κάνει το μόνο που ξέρει να κάνει καλά: μαχαιρώνει χωρίς καμία συναίσθηση της αξίας της ανθρώπινης ζωής.

(Ακολούθησαν διαδηλώσεις και επιθέσεις κατοίκων και Χρυσαυγιτών στον καταυλισμό των λαθρομεταναστών και όπως πάντα ακολούθησαν επιθέσεις ακροαριστερών στους κατοίκους. Πανταχού παρόντες οι ακροαριστεροί φασίστες έσπευσαν οπλισμένοι να διαμαρτυρηθούν δήθεν για καταπίεση των μεταναστών, ρατσισμό κι άλλες πίπες. Η αλήθεια είναι ότι τα αφεντικά τους στην πρεσβεία ανησύχησαν μήπως οι αντιδράσεις εναντίον των λαθρομεταναστών γίνουν παλλαίκές, ξεφύγουν δηλαδή από το χαρακτηρισμό "χρυσαυγίτικες", οπότε η Ελλάδα δεν θα ήταν τόσο φιλική, οπότε οι επόμενοι λαθρομετανάστες δεν θα ερχόταν τόσο εύκολα στην Ελλάδα, αλλά θα σκεφτόταν άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Αυτό είναι που τρομάζει τις πρεσβείες, γι' αυτό και ξοδεύουν τόσα για να κρατούν οργανωμένο κι ετοιμοπόλεμο τον στρατό των δήθεν "αντιφασιστών" και άλλων καραγκιόζηδων, που χαρτζιλικώνουν οι ξένες μυστικές υπηρεσίες. Αυτή είναι η απλή αλήθεια και μην αφήνετε κανένα "χαζοκούτι" και καμιά Στάη να σας παραμυθιάζει. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για την τύχη του Αφγανού. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να στοιβάζονται εδώ, για να μη χαλάνε τη ζωούλα των "πολιτισμένων εταίρων μας". Η Ελλάδα παίζει το ρόλο του μαλάκα, με την επιβολή της δήθεν αντιρατσιστικής βίας παρακρατικών γουρουνιών, που εκπαιδεύονται και χαρτζιλικώνονται από ξένες μυστικές υπηρεσίες. Αυτή είναι η απλή αλήθεια, μην κουράζετε το μυαλό σας με τους τόνους προπαγάνδας που σας σερβίρουν όλη μέρα τα καταχρεωμένα και εξαρτημένα "κανάλια".)
.--.

Τελικά, με πολύ μεγάλο ζόρι και στεναχώρια, η αστυνομία συνέλαβε τον Αφγανό δράστη, που ομολόγησε. Θα θυμάστε την ιστορία με την ηλικία του. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι είναι 21, μετά επενέβη ο ...ΣΥΡΙΖΑ και ως δια μαγείας έγινε 17. Έτσι, το διάστημα της προφυλάκισης που είναι 18 μήνες για τους ενήλικες, έγινε 6 μήνες, όπως προβλέπει ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας για τους ανήλικους (αφού τον έβγαλαν ανήλικο, ενώ δεν είχε χαρτιά!).

Στις 31 Μαϊου συνελήφθη ο ...17χρονος ή 21χρονος. Αφού ασκήθηκε δίωξη εναντίον του ο "ανήλικος" προφυλακίστηκε και μεταφέρθηκε στις φυλακές ανηλίκων του Αυλώνα. Ακολούθως, ο εισαγγελέας έκρινε ότι δεν συντρέχουν λόγοι για την κράτησή του σε φυλακή και έδωσε εντολή για την μεταφορά του σε ξενώνα φιλοξενίας ανηλίκων στη Νέα Ιωνία Βόλου.

Στις 2-12-2012, δηλαδή το προηγούμενο Σάββατο συμπληρώθηκε το εξάμηνο και οι νομοταγείς ελληνικές φυλακές, τον άφησαν ελεύθερο (απέδρασε στις 23-11 λένε κάποιοι (μην το δένετε κόμπο!), αφέθη ελεύθερος λέει το μπουρδέλο-κράτος, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι έγινε μπουχός). Μια βδομάδα πριν τη δίκη ! Ω τι σύμπτωση ......................

Κανείς δεν ήξερε ότι απελευθερώθηκε ή απέδρασε. Οι συγγενείς του νεκρού Λαζανά τον οποίο έσφαξε με την παρέα του ο Αφγανός, το πήραν χαμπάρι την ημέρα της δίκης (!) όταν είδαν το έδρανο του κατηγορούμενο άδειο !

Έτσι, ο τύπος την ...έκανε Λούης, το δικαστήριο συνεδρίασε και τον καταδίκασε ερήμην σε 15 χρόνια φυλακή, την ώρα που ο Αφγανός, σπέρνει παπαρούνες στα βουνά του Αφγανιστάν....και γράφει στα παπάρια του την ποινή.


"Ξύς' στα αρχίδια σ' με κασμά", δηλαδή όπως λέει ο πάνσοφος ελληνικός λαός, τον οποίο οι νόμοι ξεσκίζουν σε αντίθεση με τους μαχαιροβγάλτες αλλοδαπούς....

Αυτά τα απλά. Αυτή είναι η πατρίδα μας, αυτοί μας κάνουν κουμάντο.


με πολλή υπομονή για αυτά που βλέπουν τα μάτια μας και ακούν τα αυτιά μας
Βασίλης Προκοπίδης, taxalia

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη