18 Δεκ 2012

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω ποιά δουλειά σου ταιριάζει (Ι)

1. ΚΡΙΟΣ
Eνας Κριός θέλει να είναι o αρχηγός ή τουλάχιστον να έχει μια ηγετική θέση. Του αρέσει πολύ να δουλεύει, έχει παραγωγικό μυαλό που τον βοηθάει να εμπνέεται και να δημιουργεί. Σε ζητήματα που...
έχουν οικονομικό περιεχόμενο είναι πολύ αυστηρός, συμβουλές δέχεται μόνο από πρόσωπα που εμπιστεύεται, μπορεί όμως και να μην τις ακούσει, με αποτέλεσμα να πάρει βιαστικές αποφάσεις, χωρίς να έχει υπολογίσει το ρίσκο και έτσι να ζημιωθεί. Λόγω της δυναμικότητας του Κριού, οι σωματικά κουραστικές εργασίες είναι οι πλέον κατάλληλες.
Οι Κριοί γίνονται πολύ καλοί επιχειρηματίες λόγω του ότι θέλουν πάντα να ηγούνται. Είναι κατάλληλοι για να γίνουν πυροσβέστες, χειρούργοι, μηχανικοί, επαγγελματίες αθλητές, διασώστες, στρατιώτες ή στην ασφάλεια. Είναι φλογεροί και κινητικοί και επιλέγουν μια καριέρα που απαιτεί δυναμισμό και ενέργεια. Πετυχαίνουν σε οποιοδήποτε επάγγελμα επιλέξουν. Μπορούν να συνδεθούν στενά με την κυβέρνηση και είναι ευάλωτοι στην κριτική. Γίνονται καλοί στρατιωτικοί, αστυνομικοί, σε υπηρεσίες ασφαλείας, επιστήμονες, μηχανικοί, οδοντίατροι, μηχανικοί, τεχνολόγοι, παλαιστές και μπορούν να εργάζονται σε μέταλλα ή ορυχεία. Είναι καλοί ως φυσιοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, συγκολλητές, ξυλουργοί, σε πρατήρια καυσίμων, ως κομμωτές, πυροσβέστες και τα επαγγέλματα που σχετίζονται με τη φωτιά.
Μια δουλειά που δεν έχει κίνδυνο και περιπέτεια, δεν τους ενδιαφέρει. Ως εκ τούτου, είναι τέλειοι ως σωματοφύλακες ή επιθεωρητές της αστυνομίας. Μπορεί να έχουν πρόβλημα με αμιγώς πνευματικά ή ιατρικά επαγγέλματα. Θα κερδίσουν χρήματα μετά από επίμονες προσπάθειες. Συνήθως σε εκτελεστικές θέσεις εργασίας.

2. ΤΑΥΡΟΣ
Θα λέγαμε ένας Ταύρος του αρέσει να δουλεύει για να αισθάνεται ασφαλής, δεν είναι όμως ζώδιο που του αρέσει να δημιουργεί και δεν τον πειράζει εάν η δουλειά με την οποία ασχολείται είναι μονότονη, αρκεί να βγάζει καλά λεφτά. Με τα επαγγέλματα που του αρέσει να ασχολείτε σαν γήινο ζώδιο που είναι, είναι με τη φύση και, με κυβερνήτη την Αφροδίτη, έχει και μια κλήση για τον καλλιτεχνικό χώρο. Στον οικονομικό τομέα όμως μπορούν να βρουν την καλύτερη λύση για να επενδύσουν τα χρήματα τους. Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ή οι μεγάλες εταιρείες, είναι οι θέσεις οι οποίες είναι πρώτες στις προτιμήσεις των Ταύρων. Είναι λάτρεις της φύσης, καθώς και της υλικής άνεσης. Έχουν καλλιτεχνικές ικανότητες και συχνά μπορεί να γίνουν καλοί ηθοποιοί, τραγουδιστές, γλύπτες, διακοσμητές ή να συμμετέχουν σε εργασίες με τη γη. Είναι προσγειωμένοι και πρακτικοί. Είναι καλοί στην διαφήμιση και την δημοσιότητα, και μπορούν να σχετίζονται με την ψυχαγωγία και την διασκέδαση, να είναι ράφτες, κηπουροί, ιδιοκτήτες φυτωρίων, έμποροι αυτοκινήτων, καλλυντικών, κοσμημάτων, πολυτελών ενδυμάτων, ειδών μόδας, χρηματιστές, διευθυντές σε εταιρεία, λογιστές, γεωργοί, κηπουροί, γεωπόνοι, ή να ασχολούνται επίσης με την κτηνοτροφία, τη γη, τη ζάχαρη, το βαμβάκι και άλλα παρόμοια επαγγέλματα.
Αποδίδουν ως ηθοποιοί, έμποροι τέχνης, στα είδη ομορφιάς, ως επενδυτές, τραπεζίτες, στα επαγγέλματα ομορφιάς, ως καλλιτέχνες όλων των ειδών, στη γλυπτική, ως συλλέκτες, ταμίες, επιπλοποιοί, χρηματοδότες, στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις , ως τοπογράφοι. Συνήθως θα αποκομίσουν υλικά οφέλη από κινηματογραφικές ταινίες ή την μουσική ή τις καλές τέχνες και είναι ικανοί και πρακτικοί σε ό, τι κάνουν.

3. ΔΙΔΥΜΟΣ
Ο Δίδυμος είναι καλός διπλωμάτης και καλός ομιλητής, χρειάζεται μια δουλειά που να μην είναι μονότονη και να μπορεί να μαθαίνει καινούρια πράγματα. Θα του ταίριαζε ένα επάγγελμα που να αφορά πωλήσεις ή θα μπορούσε να γίνει ένας καλός συγγραφέας ή καθηγητής, για να μπορεί να μεταδίδει τις γνώσεις του σε άλλους. Μπορεί να βγάλει εύκολα χρήματα, αλλά του είναι δύσκολο να τα κρατήσει, γιατί πιστεύει πως τα λεφτά είναι για να ξοδεύονται και όχι για να μαζεύονται!
Έχουν μεγάλη δύναμη αντοχής, τόσο σωματικής όσο και ψυχικής. Μπορούν να δουλέψουν σκληρά για όσο διάστημα απαιτείται με μια αποφασιστικότητα που διαρκεί. Μερικές φορές δυσκολεύονται να εκφράσουν τα συναισθήματα τους και μπορεί επίσης να υπόκεινται σε ξαφνικές αλλαγές της διάθεσης τους που οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν. Συχνά πετυχαίνουν ως συγγραφείς, ρήτορες, δημοσιογράφοι, εκπαιδευτικοί, γραμματείς, δικηγόροι ή προγραμματιστές υπολογιστών και γίνονται άριστοι διευθυντές. Είναι καλοί εργαζόμενοι στις επικοινωνίες, στην εκπόνηση αναλυτικών μελετών του δικαίου και της εκπαίδευσης, ως συγγραφείς, γραμματείς, στις σιδηροδρομικές και αεροπορικές μεταφορές, ως επιθεωρητές, αντιπρόσωποι πωλήσεων, ως ελεγκτές , ως διπλωμάτες. 
Ασχολούνται με τις μεταφορές, ως καθηγητές, γραμματείς, προσωπικοί βοηθοί και έμποροι, με μηχανές γραφείου, τηλεγραφήματα, τηλέφωνα, τρένα, πλανόδιοι πωλητές, ταξιδιωτικοί πράκτορες, οδηγοί φορτηγών, με την συγγραφή. Γνωρίζουν πολύ καλά τη λογιστική και τα μαθηματικά. Οικονομικά οφέλη μπορούν να έχουν από τη μουσική, τις καλές τέχνες, την εκπαίδευση και το νόμο.

4. ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος ως αφεντικό είναι γεμάτος πολυπλοκότητα και πρέπει πρώτα να σας αποδεχτεί για να μην σας αποκλείσει αργότερα ως άτομα. Ως αποτέλεσμα του ασαφούς χαρακτήρα τους, μπορεί να είναι δύσκολο να τους πλησιάσετε σε μια δεδομένη στιγμή.. Μερικές φορές θα πάρετε ένα ζεστό χαμόγελο, άλλες φορές θα είναι ψυχροί. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, δεν θέλουν να σας βλάψουν, γιαυτό μην παίρνετε τίποτα προσωπικά. 
Στον Καρκίνο αρέσουν τα επαγγέλματα που δεν είναι περίπλοκα και δεν έχουν πολλές απαιτήσεις. Του ταιριάζει μια δουλειά όπου να μπορεί να εκφραστεί και να βοηθήσει τους συνανθρώπους του που τόσο το έχει ανάγκη και μπορεί να γίνει ένας καταξιωμένος ψυχολόγος ή οικογενειακός σύμβουλος. Επίσης θα μπορούσε να εκφραστεί, γράφοντας ένα βιβλίο για τον έρωτα και την αγάπη, που για έναν Καρκίνο είναι τα σημαντικότερα στοιχεία που πρέπει κάποιος να δώσει αλλά και να πάρει σε αυτήν τη ζωή. 
Στον οικονομικό τομέα τώρα, τα πάει αρκετά καλά δεν έχει υπερβολικές απαιτήσεις και αν θέλει, μπορεί να μαζέψει χρήματα για όταν του χρειαστούν. Αλλά δεν τσιγκουνεύεται να σπαταλήσει κιόλας εάν θέλει κάτι πολύ.
Έχουν τεράστια δύναμη και είναι ενθουσιώδεις στην δουλειά τους, με φαντασία και ικανότητες στην έρευνα. Το μυαλό τους αλλάζει ανάλογα με τα πρόσωπα και τις καταστάσεις. Θα πρέπει να καλλιεργήσουν δύναμη και  αυτοπεποίθηση για να έχουν επιτυχία στη ζωή. Τους ταιριάζουν επαγγέλματα που ερεθίζουν την φαντασία τους, όπως, ποιητές, συγγραφείς, φωτογράφοι, κινηματογραφιστές, σκηνοθέτες, δικηγόροι, ή καριέρα που απαιτεί διπλωματία, διακριτικότητα και λεπτότητα. Αγαπούν την βιολογία, την βοτανική, την γεωγραφία, την ζωολογία, την αλιεία, την θαλάσσια ζωή, το εμπορικό ναυτικό, την γαλακτοκομία, την μελισσοκομία, και όλες τις θέσεις εργασίας που σχετίζονται με το νερό ή το υγρό στοιχείο. 
Γίνονται καλοί νοσοκόμοι, γιατροί και διαχειριστές σε ξενοδοχείο, εξερευνητές, στην ναυτιλία, στην αλιεία, στην ιστιοπλοΐα, στην ύδρευση, στην αποχέτευση, στην αρχαιολογία, στη χημική βιομηχανία ή ως ιστορικοί. Έχουν όνομα και φήμη σε κάθε τομέα εργασίας που αναλαμβάνουν, αλλά συνήθως υποφέρουν εξαιτίας του άστατου χαρακτήρα τους.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη