5 Δεκ 2012

Απολύθηκαν λόγω αυτής της φωτογραφίας στο Facebook

Δυο γυναίκες έχασαν τη δουλειά τους επειδή δημοσίευσαν τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο...
Facebook.

Οι Lindsay Stone και Jamie Schuh βρέθηκαν σε στρατιωτικό νεκροταφείο στη Βιρτζίνια όπου η Lindsay Stone πόζαρε με το μεσαίο δάχτυλο σηκωμένο ουρλιάζοντας πάνω από μία πινακίδα του νεκροταφείου που έγραφε “παρακαλώ ησυχία και σεβασμό”.

Η γυναίκα δημοσίευσε τη φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Facebook και αμέσως ξέσπασε σάλος.

Χιλιάδες χρήστες άρχισαν να δηλώνουν έντονα τη δυσαρέσκειά τους για την δημοσίευση της φωτογραφίας ενώ δημιουργήθηκε και fan page με τίτλο “απολύστε την Lindsey Stone” από έναν πρώην στρατιωτικό. Η σελίδα κέρδισε 4.000 likes σε λιγότερο από μία ώρα αλλά στη συνέχεια διαγράφηκε από το Facebook.

Οι δυο γυναίκες βρέθηκαν στο στρατιωτικό νεκροταφείο για λογαριασμό του οργανισμού LIFE στο οποίο εργάζονταν.

Ο οργανισμός αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία ζητά συγνώμη στις οικογένειες των στρατιωτών ενώ προχώρησε σε απόλυση των δύο γυναικών.

Την ίδια στιγμή δεκάδες χρήστες αλλά και site ξεκίνησαν να υπερασπίζονται τις γυναίκες, όχι για την φωτογραφία που ανέβασαν αλλά για το αν αξίζει να διαλυθούν οι ζωές τους για μια ανόητη φωτογραφία που ανέβασαν στο λογαριασμό τους.

Η κοπέλα δημοσίευσε status στο Facebook στο οποίο δήλωνε ότι ήταν απλά μια ανοησία και ότι δεν είχαν σκοπό να προσβάλλουν κανέναν.

Στη συνέχεια η κοπέλα έσβησε όλα τα posts και τις φωτογραφίες της από το Faecbook.
Οι δύο κοπέλες δεν είναι οι μόνες που έχουν χάσει τη δουλειά τους λόγω μιας φωτογραφίας στο Facebook.

Η Betsy Ramsdale έβγαλε αμέσως τη φωτογραφία μετά την κατακραυγή από γονείς και μαθητές του γυμνασίου Beaver Dam όμως δεν ήταν αρκετό για να γλιτώσει το πειθαρχικό συμβούλιο και τελικά να απολυθεί από το σχολείο.

Η δασκάλα δίδασκε για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο σχολείο ενώ τώρα αντιμετωπίζει πρόβλημα και με την άδεια διδασκαλίας της.

Πηγή: e-go
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη