16 Ιαν 2013

Ο λωποδυτάκος ο αίρων τας αμαρτίας του πράσινου κακούργου

[τα περί «τρομοκρατικών» κτυπημάτων και «κατάλυσης» της εθνικής κυριαρχίας μπορούν ακόμη να περιμένουν]

κύριε Διώκτη μου,
Συ ο αριστερός, ο κολλητός του αμελέτητου Δακρυοχοΐδη, ο άτεγκτος εισαγγελικός λειτουργός, ο εξαρθρώσας τη 17Ν, είχες..
φροντίσει να «χτίσεις», όπως λένε οι μορφωμένοι, ένα «προφίλ», όπως επίσης λένε οι μορφωμένοι, που σε καθιστούσε σεβαστό στον περισσότερο κόσμο. Εμένα ποτέ δεν μου γέμισες το μάτι, αλλά δεν είσαι ο μόνος. Δικαστικός λειτουργός που γίνεται τσιράκι πολιτικών μού είναι εν γένει αντιπαθής. Όπως ο πρώην πρωθυπουργός τής χώρας και πρώην Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας που είχε αναλάβει καθήκοντα νομικού συμβούλου του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη, ενώ ήτο ανώτατος δικαστής εν ενεργεία. Αλλ’ αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους ανερχόμενους ελέω του πολιτικώς ισχυρού.

Ο κ. Τράγκας λέει και ξαναλέει ότι του εκμυστηρευθήκατε πως όταν πήρατε στα χέρια σας το στικάκι, καταλάβατε αμέσως ότι αποτελεί παράνομο προϊόν συναλλαγής μυστικών υπηρεσιών, εξ ου και μη νομίμως αξιοποιήσιμο. Διερωτώμαι, λοιπόν, γιατί δεν αρνηθήκατε να το παραλάβετε σεις ο άτεγκτος φύλαξ του νόμου.

Και σήμερα, μετά από τόσα ζόρια, τόσες εκπομπές, τόση μελάνη, τόσο μπαλ-μπλα ομολογείτε ως ο τελευταίος κατηγορούμενος παγαποντίσκος ότι αντιγράψατε το στικάκι και πετάξατε το πρωτότυπο που σας είχα παραδώσει ο Απαπακωνσταντίνου.

Είσθε συνταξιούχος, παραιτηθείς για λόγους υγείας, και κανείς δεν μπορεί να σας πειράξει τώρα. Όμως, σας ερωτώ: ας υποθέσουμε ότι είσθε εν ενεργεία και δη στην έδρα δικαστηρίου. Εξετάζετε ένα μάρτυρα, ο οποίος διαπιστώνετε ότι καταθέτει στο ακροατήριο τα εντελώς αντίθετα από αυτά που είχε καταθέσει στην ανάκριση. Θα προτείνατε στο δικαστήριο να διαταχθεί η κράτηση του μάρτυρα και η παραπομπή του στο αυτόφωρο για ψευδομαρτυρία; Ναι ή όχι; Ασφαλώς και ναι. Όμως αυτά δεν ισχύουν για τον ύποπτο ή τον κατηγορούμενο, ο οποίος δεν ορκίζεται και δικαιούται ακόμη και να ψεύδεται, όπως η κυρά Κατίνα στην ΕΒΓΑ της γειτονιάς. Το γνωρίζεις και νόμισες ότι θα γλυτώσεις, ενώ η πείρα σου έπρεπε να σε έχει διδάξει ότι ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον.

Γνωρίζω ότι το εισαγγελικό λειτούργημα λαμπρύνουν προσωπικότητες που κάνουν τη δουλειά τους αθόρυβα και μεθοδικά τηρώντας τον νόμο προς πάσα κατεύθυνση, όπως αρμόζει σε κάθε δικαστικό λειτουργό που σέβεται τον εαυτό του και τον όρκο του. Που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους, εξ ου και δεν είναι πρώτες μούρες στα δελτία ειδήσεων. Είναι οι εισαγγελείς, τους οποίους εμπιστεύεται ο λαός, επειδή είναι αυστηροί, αλλά δίκαιοι.

Και τώρα πείτε μου: ποιός σας «κρατάει» και γιατί, ώστε να δώσετε το δικαίωμα στον Dillinger της πολιτικής να επαναλάβει τη λαϊκή ρήση «αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη»; Καταλάβατε τώρα σε πόση εκτίμηση σας είχε το πράσινο κόμμα των λυμεώνων που υπηρετήσατε με τόση αυταπάρνηση; Όχι μόνον σας ανάγκασαν να κουβαλήσετε όλο το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ στις πλάτες σας, αλλά σας έφτυσαν κιόλας αποκαλώντας σας κλέφτη. Για μένα δεν είσθε παρά ένας μπουκαδόρος που είχε την τύχη που του έπρεπε.

Σωτήριος Καλαμίτσης


Υ.Γ. 1] Θυμάμαι ότι ο γιός σας είχε διορισθεί νομικός σύμβουλος στο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ και μέλος της Επιτροπής Αναμόρφωσης του Πειθαρχικού Κώδικος των αστυνομικών, ενώ δεν είχε αποκτήσει ακόμη το πτυχίο της Νομικής. Κατά προτίμηση χιλιάδων νέων προφανώς αξιότερων αυτού. Και όταν αποκαλύφθηκε τούτο τον Δεκέμβριο του 2009, έπεσε από τον 7ο όροφο, χωρίς ευτυχώς να χάσει τη ζωή του. Σεις ο αδέκαστος εισαγγελικός λειτουργός πώς είχατε ανεχθεί αυτή την παρανομία, την οποία δεν ανεχόσασταν από έδρας σε αναξιοπαθούντα ναυάγια της ζωής συνομήλικα του γιου σας, στα οποία δεν δίνατε μια δεύτερη ευκαιρία;

2] Να υποθέσω ότι θέσατε στο αρχείο την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών εις βάρος του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή και της «αυτοκτονίας» Τσαλικίδη με την ίδια ελαφρότητα που αντιγράψατε το στικάκι και πετάξατε το «πρωτότυπο»;


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη