12 Μαρ 2013

195.000 απολύσεις θα κάνει η κυβέρνηση μέχρι τον Μάρτιο του 2013

Στον ιδιωτικό τομέα φυσικά και πάλι.
Σύμφωνα με έρευνα της ΓΣΕΒΕΕ θα μπεί λουκέτο σε 55.000 ακόμη επιχειρήσεις και θα χάσουν τις θέσεις εργασίας τους άλλοι 195.000 συμπολίτες μας.
Επιμένουμε -είμαστε οι μόνοι- να ονοματίζουμε ως..
"απόλυση" κάθε απώλεια θέσης στον ιδιωτικό τομέα, για να πάψουν οι πολιτικοί να τρέμουν μόνο το πολιτικό κόστος που δημιουργεί μία (-1-) έστω απόλυση στο δημόσιο και να αρχίσουν να τρέμουν και για κάθε απόλυση στον ιδιωτικό τομέα.


Δεν μπορεί να έχουν χυθεί τόννοι μελάνης για την -καμμία, ούτε καν αυτών που προσελήφθησαν με πλαστά πτυχία!- απόλυση στο δημόσιο και κανείς να μη μιλάει για τη σφαγή στον ιδιωτικό τομέα, επειδή σε αυτόν οι εργαζόμενοι είναι απομονωμένοι και η κάθε κυβέρνηση τους λιανίζει πιό εύκολα, χωρίς πολιτικό κόστος.

Τέλος,
δίνουμε στους πολιτικούς να καταλάβουν ότι πολιτικό κόστος θα πληρώνουν για κάθε απώλεια θέσης στον ιδιωτικό τομέα. 

Καθαρές κουβέντες, επειδή μέχρι τώρα, όλοι τρέμουν τη λέξη απόλυση όταν αυτή συνδυάζεται με δημόσιο, ενώ με περισσή άνεση κατακρεουργούν τον ιδιωτικό τομέα με υπερφορολόγηση, που οδηγεί σε συνεχή λουκέτα.

Για κάθε θέση που χάνεται στον ιδιωτικό τομέα, η πίεση στους 300 καραγκιόζηδες πρέπει να είναι 100 φορές μεγαλύτερη από την πίεση που θα ασκούσαν οι δ.υ. αν απολύονταν 100.000 μαζί !

Παραέγινε το κακό με τις συνεχείς απώλειες θέσεων εργασιών στον ιδιωτικό τομέα, που στραγγαλίζεται από το κράτος για να επιβιώσει ο ίδιος παρασιτικός μηχανισμός που οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη