31 Μαρ 2013

Ποιός είναι ο Αλβανός δραπέτης δολοφόνος

Πριν τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας στην Κόρινθο, από τον δραπέτη των φυλακών Τρικάλων Marco Kola, το trikalaweb είχε αφιέρωμα στον σκληρό κακοποιό: Ο Αλβανός δραπέτης Μάρκο Κόλα δεν ήταν κανένας απλός κρατούμενος στις φυλακές Τρικάλων. Η ζωή του θυμίζει...
ταινίες γκανγκστερικές του Μάρτιν Σκορσέζε.
Το μακελειό στον Βύρωνα με νεκρό υδραυλικό, και αφοπλισμός των αστυνομικών σε τυχαίο έλεγχο στο Μαρούσι, δείχνει ένα περιβόητο γκάνγκστερ που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του.
KOLA ή KOLIA ή GOLIA ή MARKO (Ον) MARIAN 
ή EDUART ή MARJAN ή ZAN ή JAN του PASHKO ή FROK 
και της MARTA ή MARTE ή MARI ή MARTHA , 
ο οποίος γεννήθηκε την 27-07-1977 στην Αλβανία

Ο Μάρκο θεωρείται κακοποιός πολύ επικίνδυνος για την ΕΛ.ΑΣ, και οι ενέργειές τους θεωρούνται ακραίες. Είναι σεσημασμένος για σωρεία κλοπών, απόπειρα δολοφονίας κατά των αστυνομικών, και ένα φονικό.. με αθώο βιοπαλαιστή στην περιοχή του Βύρωνα.
Συνελήφθη και εξέτιε την ποινή του στις φυλακές Τρικάλων έως και την Παρασκευή που απέδρασε.
Την Παρασκευή ήταν μια καλή ημέρα για την απόδραση, καθώς.. έπεφτε το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, και το ίδιο βράδυ έπαιζε και η Εθνική Ελλάδος.
Πιθανόν, οι σύντροφοί του Μάρκο Κόλα εκμεταλλευόμενοι την χαλαρότητα όρμησαν "σαν τους λύκους πάνω στο μαντρί" και αιφνιδίασαν τους πάντες με τις ριπές των Καλάσνικοφ.
Η εξωτερική φρουρά τι να κάνει, όταν απέναντι έχεις γκάνγκστερ.. που ρίχνουν εκατοντάδες ριπές για να σε σκοτώσουν;
Πάντως, γι΄αυτή την απόδραση στις φυλακές Τρικάλων.. δεν τιμωρήθηκε κανείς,απ΄την αστυνομία, τους σωφρονιστικούς υπάλληλους, και τους εξωτερικούς φρουρούς.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη