13 Μαρ 2013

Ανάληψη ευθύνης για εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη

Ανάληψη ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια που σημειώθηκε τα...
ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου σε υποκατάστημα της Eurobank στην οδό Ίωνος Δραγούμη στη Θεσσαλονίκη, δημοσιεύεται στον διαδικτυακό τόπο indymedia του Σόρος.


το κείμενο της προκήρυξης των τρομοκρατών έχει ως εξής::

«Αλλο ενα Σαββατο βραδυ και η μεγαλουπολη δινει στους ανθρωπους της τη χαρα αλλης μια πλασματικης νυχτας μεσα στα μπαρ, ζωντας ο καθενας στο δικο του κοσμο ενω ακριβως διπλα τους ανθρωποι πεθαίνουν απο τη πεινα ψαχνωντας για ενα κομματι φαι στα σκουπιδια. Η εξαθλιωμενη κοινωνια ψαχνει απο καπου να πιαστει. Ψαχνει εναν ηγετη ενα προσωπο που θα της λυσει ολα τα προβληματα. Δεν ειναι ομως ετσι τα πραγματα. Οι ανθρωποι πρεπει να ειναι κυριου του εαυτους τους, να μην πιστευουν ουτε σε Μεσσιες ουτε σε Θεους. Η πραγματικοτητα ειναι εδω. Ηρθε ο καιρος οι αβουλες μαζες να γινουν ενα ισχυρο συνολο εναντια στους καταπιεστες.

Αυτο μπορει ευκολα να το αποδειξει και ο κοσμος που τιθεται εναντιων των μεταλλειων στις Σκουριες ενω θα μπορουσαν να ειχαν κλεισει απλα το στομα τους και να καρποθουν απ αυτη την επιθεση του κεφαλαιου εναντια στη φυση. Αντιθετα θαραλλεα αποφασισαν να κινηθουν εναντια σ αυτο το μηχανισμο που θελει τους ανθρωπους δουλους χωρις αξιοπρεπεια και συνειδηση. Οι φλογες του λαμπαδιασμενου εργοταξιου στις σκουριες ζεσταναν τις καρδιες μας. Στελνουμε τους θερμους μας χαιρετισμους σε ολους τους κατοικους της Χαλκιδικης που αγωνιζονται εναντια στα Μεταλλεια, εναντια στη καταστολη, εναντια στη τρομοκρατια του κρατους.

Ετσι κι εμεις με τη σειρα μας στειλαμε το δικο μας μυνημα, μια ελαχιστη πραξη αλληλεγγυης, σε ολους τους εξεγερμενους αγωνιστες. To Σαββατο 9/3 επιτεθηκαμε στη Eurobank στην Ιωνος Δραγουμη και χαρισαμε στις φλογες το Atm. Η κινηση αυτη αφιερωνεται στα τεσσερα αδερφια μας Ν. Ρωμανο, Δ. Πολιτη, Γ. Μιχαηλιδη και Δ. Μπουρζουκο. Γερα συντροφοι. Επισης δεν ξεχναμε το Λαμπρο που επεσε μαχομενος απο τα πειρα των Μπατσων, στη Δαφνη.

Συντροφοι εφτασε ο καιρος που τωρα πιο πολυ απο ποτε χρειαζεται να πολεμησουμε χωρις αρχη χωρις τελος με ολα τα μεσα με ολη τη λυσσα και τη συνειδηση να τραβηξουμε το τσεκουρι μας και να πατησουμε πανω στα κεφαλια των καταπιεστων.

Υ.Γ.1 Αργυρη και Φοιβο με το κεφαλι ψηλα. Ο νους μας σε εσας συντροφοι.

Υ.Γ.2 Ο Λαμπρος ζει και θα ζει μεσα απο τιςφωτιες μας.

Ανθρωποι της Πραξης»
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη