8 Απρ 2013

Βαριές κατηγορίες εναντίον του δημοσιογράφου Γ.Παπαδάκη του ΑΝΤ1 για χρηματισμό !!!

Καταγγελίες σοκ που θα σηκώσουν θύελλα αντιδράσεων, σας παρουσιάζει το taxalia, θεωρώντας εκ των προτέρων ότι πρόκειται για ...αηδίες!
Αλλά και εναντίον της Μαριάννας Πυργιώτη και του Άδωνι Γεωργιάδη και του ιδρύματος Καραμανλή.
Σε πρόσφατη ραδιοφωνική εκπομπή (διαδικτυακό ραδιόφωνο ART FM Κύπρου, 5 Απριλίου 2013), ο πρόεδρος της...
οργάνωσης που εμφάνισε τα ακάλυπτα ομόλογα του αμερικάνικου δημοσίου των 600 δις, κ. Εμμανουήλ Λαμπράκης, μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του κ. Βαλσαμάκη και κ. Αμάραντο, κατηγόρησαν το δημοσιογράφο Γεώργιο Παπαδάκη του ΑΝΤ1 για χρηματισμό.

Στην εκπομπή, η οποία μεταδόθηκε μέσω διαδικτύου, αποδόθηκαν βαρύτατες ευθύνες για την υποβάθμιση του θέματος των 600 δις στον ίδιο το δημοσιογράφο κ. Γεώργιο Παπαδάκη, στην επίσης δημοσιογράφο Μαριάνα Πυργιώτη, στο Ίδρυμα Καραμανλή και στον βουλευτή της ΝΔ κ Ά. Γεωργιάδη.

"....και όσο για τον κύριο Παπαδάκη, σας λέω ακριβώς, επειδή είμαστε υποχρεωμένοι να προφυλάξουμε τους εαυτούς μας, ο κύριος Παπαδάκης πήρε ένα χρηματικό ποσόν σεβαστόν, για να αλλάξει θέση έναντι του θέματος προσφοράς της χώρας .. δημοσιογράφος:-κέρδισε το τζόκερ δηλαδή..-  ..ήρθε μια συγκεκριμένη επιταγή, από διαφημιστική εταιρεία και τον πληροφορώ ότι έχουμε και αντίγραφον της επιταγής, επομένως δεν μπορεί να το αρνηθεί ο κύριος Παπαδάκης, λοιπόν, αντιλαμβάνεστε λοιπόν, ένα μικρό παράδειγμα τώρα, πώς είναι δυνατόν ο κύριος Παπαδάκης, έστω ακόμα κι αν του φέρεις την αλήθεια στο πρόσωπο, εαν του ΄λεγα αύριο, ξέρεις, αυτά τα ομόλογα τα ΄χει χρησιμοποιήσει κι η Αμερικανική κυβέρνηση, ακριβώς τα ίδια και του φέρουμε αποδεικτικά στοιχεία, αυτός θα είναι υποχρεωμένος να εξακολουθήσει να στηρίζει αυτό για το οποίο πληρώθηκε (!)..."




 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη