15 Απρ 2013

Με το διαιτητή Τριτσώνη τα έχουν στην ΑΕΚ

Για άνιση μεταχείριση μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανθρακικό ο Χρήστος Κωστής, κάνοντας λόγο για παίκτες που κλαίγανε και τον Τριτσώνη που είπε ότι ...
είναι καριερίστας!

Ως την πιο δύσκολη μέρα της ΑΕΚ χαρακτήρισε την Κυριακή ο γενικός αρχηγός της Ένωσης, σημειώνοντας πως θα είναι ανάλογη και η συνέχεια, ενώ άφησε υπονοούμενα για την απόφαση του Τριτσώνη να μην ξαναρχίσει το ματς.

«Ίσως είναι η πιο δύσκολη ημέρα για την ΑΕΚ. Μια ιστορική ομάδα βρίσκεται σε αυτή την δύσκολη θέση. Μας πνίγει το δίκιο. Δεν αξίζει η ΑΕΚ τέτοια μεταχείριση. Τόσο εμείς, όσο και η διοίκηση και η ομάδα του Πανθρακικού δώσαμε όλες τις διαβεβαιώσεις ότι το ματς μπορεί να συνεχιστεί. Όμως αυτός αρνήθηκε. Κάτι κρύβεται. Κάτι άλλο κρύβεται από πίσω. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα φέτος, όπου ματς έχουν διακοπή και έχουν ξαναρχίσει. Η ΑΕΚ δεν είχε την ίδια μεταχείριση.

Μας πνίγει το δίκιο. Μας είπε ότι είναι καριερίστας και ότι δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Δεν υπήρχε λόγος για να μην γίνει συνεχιστεί το ματς. Τα παιδιά κλαίγανε. Έπεσε όλο το βάρος πάνω σε αυτά τα παιδιά. Ήταν δύσκολες οι καταστάσεις. Έπεται πάρα πολύ δύσκολη συνέχεια», ήταν τα λόγια του Κωστή.

gazzetta
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη