23 Απρ 2013

Εμφύλιος πόλεμος στην παράταξη Μπουτάρη

-Έξαλλος ο νυν με τον πρώην...

-Εμφύλιος πόλεμος έχει ξεσπάσει στην παράταξη Μπουτάρη με πολλά μάλιστα μέτωπα.

Η τωρινή σύγκρουση έχει να κάνει με τον νυν Αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιώργο Αρβανίτη και τον πρώην, Χασδάι Καπόν.

Την περασμένη Πέμπτη η εκτελεστική επιτροπή του Δήμου Θεσσαλονίκης συνεδρίασε με θέμα την κακή οικονομική κατάσταση του δήμου. Όταν ο νυν αντιδήμαρχος Οικονομικών έκανε λόγο για άδεια ταμεία ο Χασδάι Καπόν εξεμάνη -μάλλον γιατί τα λόγια του Αρβανίτη του θύμισαν τη δική του λάσπη προς τον Β. Παπαγεωργόπουλο- και ζήτησε την προστασία του Δημάρχου ο οποίος όμως -για να το πούμε λαϊκά- έκανε την κορόϊδα, για να μην πούμε πετούσε αετό.

Οι αντιδήμαρχοι είχαν συνηθίσει να κάνουν έναν προγραμματισμό του έργου και των απαιτούμενων κονδυλίων και αυτός να τηρείται με τις απαραίτητες προσαρμογές, όσο αντιδήμαρχος Οικονομικών ήταν ο Χασδάι Καπόν, τώρα όμως η μόνιμη απάντηση του Γιώργου Αρβανίτη είναι «λεφτά δεν υπάρχουν».

Το γεγονός οδήγησε σε μεγάλο καυγά τους δύο άντρες με τον Γ. Αρβανίτη να κατηγορεί και να αδειάζει τον Χ. Καπόν με κάθε ευκαιρία παρουσία μάλιστα και του Δημάρχου.

Βέβαια ο Καπόν έπρεπε να το περιμένει. Ρόδα είναι και γυρίζει και ο πόλεμος και η κατασυκoφάντηση που άσκησε στο πρόσωπο του πρώην Δημάρχου Βασίλη Παπαγεωργόπουλου τώρα γυρνάει στο δικό του κεφάλι. 

Αυτό το κλίμα αποσυντονισμού επικρατεί στη διοίκηση του Δήμου μετά τον «ανασχηματισμό» του προηγούμενου Φεβρουαρίου που ξεσκέπασε τόσο την ανομοιογένεια της παράταξης όσο και τις επιδιώξεις του Δημάρχου. Οι γκρίνιες και οι καβγάδες διαδέχονται ο ένας τον άλλο και η αποσταθεροποίηση που είχε προκληθεί από τον προηγούμενο Δεκέμβριο, με τις αλλεπάλληλες αναβολές της υιοθέτησης του νέου διοικητικού σχήματος, συνεχίζεται.

Τα πυρά φτάνουν από παντού στην παράταξη Μπουτάρη κι ένας ένας οι ίδιοι οι σύμβουλοί του καταλαβαίνουν πως κάτι δεν πάει καλά. Δείτε και: Τορπίλη στο Γιάννη Μπουτάρη από δικό του σύμβουλο
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη