31 Μαΐ 2013

Να αναγνωρίσει τώρα η Κνεσέτ τη Γενοκτονία των Ποντίων !

Η Ελλάδα είναι από τις χώρες που πλήρωσαν βαρύ τίμημα κατά τον Β' παγκόσμιο πόλεμο, εξαιτίας της παραφροσύνης του εγκληματία Χίτλερ. Οι νεκροί Έλληνες ανέρχονται, από την κήρυξη του πολέμου στην Ελλάδα, μέχρι την απελευθέρωση, σε...
 1.106.922 (αναλυτικά εδώ).
Σήμερα στην Ελλάδα, δεν υπάρχει κανείς που να επιδοκιμάζει τα εγκλήματα πολέμου των Ναζί.
Αντιθέτως, η Ελλάδα είναι από τις χώρες στις οποίες είναι αποτυπωμένος στο DNA ο αντιναζισμός.
Όμως, η ελληνική φυλή γνώρισε νωρίτερα μια ακόμη γενοκτονία: αυτή του άλλου μεγάλου φασίστα και ινδάλματος του Χίτλερ, του σφαγέα Μουσταφά Κεμάλ, του "αιμοδιψούς δικτάτορα" όπως καταχωρήθηκε στην ιστορία των πολιτισμένων κρατών.


Πάνω από 1.500.000 Έλληνες θανατώθηκαν από τους Νεότουρκους στον Πόντο, την Κωνσταντινούπολη και τα παράλια της Μικράς Ασίας, από τη στιγμή που ο δάσκαλος των Ναζί, έλαβε την απόφαση για εθνοκάθαρση: από τα "αμελέ ταμπουρού", μνημείο βαρβαρότητας, μέχρι τη σφαγή της Σμύρνης και αργότερα την ολοκλήρωση της ανταλλαγής πληθυσμών. Τρία εκατομμύρια Έλληνες ξεριζώθηκαν βίαια από τις πατρογονικές τους εστίες στις οποίες διέμεναν χιλιετίες.

Έτσι, κανείς στην Ελλάδα δεν αρνείται τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, που διέπραξε ο Χίτλερ. Αντιθέτως, υπάρχουν -ελάχιστοι ευτυχώς- άνθρωποι, που επιμένουν να αρνούνται τα εγκλήματα του Κεμάλ, οι λεγόμενοι φιλοκεμαλιστές.
Είναι χρέος λοιπόν της φίλης χώρας Ισραήλ, την οποία η Ελλάδα αναγνώρισε αμέσως και έκτοτε διατηρεί δεσμούς φιλίας και συνεργασίας που επιβεβαιώνονται συνεχώς, να αναγνωρίσει το Κοινοβούλιό της (Κνεσέτ) τη Γενοκτονία των Ποντίων και των Ελλήνων της Μ.Ασίας και να καταχωρίσει τον σφαγέα Κεμάλ, στο Πάνθεον των εγκληματιών κατά της ανθρωπότητας.
Και φυσικά να συνταχθούμε όλοι, στο ανηλεές κυνηγητό φιλοναζιστών και φιλοκεμαλιστών, μέχρι τα πέρατα του κόσμου, εις τον αιώνα τον άπαντα, όπως συμβαίνει με τους αρνητές του Ολοκαυτώματος.

Κανείς, πλην παρανοϊκών και εμμονικών σχιζοφρενών, δεν μπορεί να έχει αντίρρηση σε αυτό.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη