Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

12 Μαΐ 2013

Πρώτο Θέμα: "ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ : ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΟΒΕΣ ΤΗΣ"

 Αν όμως έχει πράγματι στοιχεία για όσα λέει, γιατί δεν τα κατέθεσε στη Δικαιοσύνη ώστε να έχει όφελος η Ελληνική κοινωνία και όχι μόνο η ίδια που λέει ό,τι λέει για να πουλήσει;

Διαβάζοντας σήμερα το εξώφυλλο του Πρώτου Θέματος δεν θα μπορούσε παρά να τραβήξει την προσοχή μου το θέμα για την Σιδηρά Κυρία των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004. Τους Ολυμπιακούς αγώνες που μας χρέωσαν χρυσάφι και ακόμα τους πληρώνουμε. Τους Ολυμπιακούς Αγώνες που έχτισαν σε κάποιους βίλες, εξοχικά και πολυτελείς γκαρνταρόμπες και αυτοκίνητα. 

Γράφει λοιπόν η κυρία Αγγελοπούλου- Δασκαλάκη σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα:

ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ: Ήθελε μόνο να φύγει από το Μαξίμου
ΓΙΑ ΝΤΟΡΑ: Με αποκάλεσε θρασεία και ξεδιάντροπη 
ΠΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ: Αλαζών και πομπώδης
ΓΙΑ ΣΗΜΙΤΗ: Τι συνέβη με "την τσάντα Hermes από δέρμα αλιγάτορα"
ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ :"Δεν είχαν έλεος. Ανάγκαζαν την κυβέρνηση να ανεβάζει τις τιμές"

Θα αφήσω στην άκρη τα σχόλια για πολιτικούς, μπορούν εύκολα οι αναγνώστες να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Και θα σταθώ στο τελευταίο.



Η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη αν δεν κάνω λάθος ήταν -και είναι- μέρος αυτού του συστήματος. Ξέρεις τις μεγάλες κυρίες, με τις μεγάλες περιουσίες και -δεν την έχω για χαζή- ξέρει από πού προέρχονται οι περιουσίες αυτές. 
Γιατί τόσο καρό που η χώρα έχει πιάσει πάτο, δεν βγήκε να κάνει επώνυμες καταγγελίες. Να καταγγείλει τα "διαπλεκόμενα κυβερνητικά στελέχη"; Ποιοι τα πήραν τα δωράκια από τους μεγαλοεργολάβους; Γιατί δεν το είχε καταγγείλει τότε; 
Α, ναι, να κάνει το κομμάτι της, πραγματικά πέτυχε κάτι αξιόλογο για την χώρα της το αναγνωρίζω, και η χώρα να οδηγείται παράλληλα στην καταστροφή. Τότε δε μιλούσε γιατί αυτό το σύστημα την εξυπηρετούσε. 
Ως Ελληνίδα που αυτή τη στιγμή βιώνει την καταστροφή, θεωρώ τουλάχιστον ντροπή να προσπαθεί η κυρία Αγγελοπούλου να θέλει και πάλι να κάνει το κομμάτι της στο εξωτερικό, κοροϊδεύοντας στα μούτρα τα κορόιδα που πλήρωσαν τους Ολυμπιακούς, κρατώντας μια στάση αποστασιοποιημένη και μάλιστα παρουσιάζοντας μια αγιοποιημένη εικόνα της ίδιας. Λίγη σεμνότητα, ειδικά σε τέτοιους καιρούς δε βλάπτει. Αλλά θα μου πείτε πότε την είχε για να την έχει τώρα.  

Κατερίνα Νικολάου


 


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη