13 Ιουν 2013

Πού κρύβονταν τόσοι φασίστες ;

Όποτε δεν "βολεύει" μια δημοσκόπηση, κάποιοι φασίστες (αυτός είναι ο ορισμός του φασίστα : να μην αποδέχεται τις επιλογές της πλειοψηφίας), εκτοξεύει μερική από τη σαπίλα που υπάρχει πλέρια στο λιγοστό μυαλό του. "Γιατί κλείσατε τα σχόλια στην ψευτοδημοσκόπησή σας" αναφέρει βλαξ.
Μα απλό είναι ρε στόκε. Γιατί θέλουμε....
 πραγματικά να δούμε τι σκέφτεται ο κόσμος, να πάρουμε σφυγμό, να δούμε τι λέει η "σιωπηλή πλειοψηφία". Αν αφήνεις σχόλια,  φασίστες, τρολς, κλπ,  θέλουν να μπαίνουν και να "επηρεάζουν".

"Ψευτοδημοσκόπηση" λέει ο βλαξ. Μα είναι η πιό έγκυρη δημοσκόπηση, αφού γίνεται σε τρίτο server, τον μεγαλύτερο παγκοσμίως και βλέπεις live την ψήφο σου την ώρα που ψηφίζεις ! Δεν υπάρχει πιό έντιμη (άγνωστη λέξη στους στόκους) δημοσκόπηση ! Είναι η μοναδική ΑΛΗΘΙΝΗ σφυγμομέτρηση! Το αν βγάζει το "χ" ή "ψ" αποτέλεσμα, είναι επειδή αυτό ακριβώς διαλέγουν όσοι συμμετέχουν και δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ περιθώριο παρέμβασης.

Λοιπόν, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι στο taxalia, 
που ενοχλούμε τέτοια φασισταριά (νεόκοπους "αναγνώστες" που δεν γνωρίζουν την προσφορά αυτού του blog στον δημόσιο διάλογο), που είχαν συνηθίσει να καθοδηγούν ως πρόβατα τους αναγνώστες ή θεατές ή ακροατές τους, με ψεύτικες, κατά παραγγελίαν δημοσκοπήσεις.

Η πρόσκληση σε όποιον ενοχλείται από τα αποτελέσματα οποιασδήποτε δημοσκόπησης, είναι απλή:

Να κάνει την ίδια, όποιο site θέλει, αλλά σε τρίτο σέρβερ (addpoll, polldaddy κλπ) κι όχι στον δικό του όπου μπορεί να βάλει οποιονδήποτε αλγόριθμο, για να "πειράξει" τα αποτελέσματα. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα: Δημοσκόπηση σε τρίτο σέρβερ, με κλείδωμα ip's και cookies και ..τα σκυλιά δεμένα.

Αυτά και ευχαριστούμε όλα τα φασισταριά που ενοχλούνται, από την ελεύθερη, ανεξάρτητη, ακηδεμόνευτη παρουσία αυτού του μετεριζίου της δημοσιογραφίας των πολιτών και όχι των κολλητών.

Θα συνεχίσουμε ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ στον ίδιο δρόμο, που χαράξαμε από την πρώτη μέρα: να δίνουμε φωνή σε όλες τις απόψεις, οποιουδήποτε πολιτικού φάσματος, εκτός φυσικά από εμμονικά ιδεοληπτικά φασισταριά, που ενοχλούνται όταν μιλάει ο κόσμος και που πιστεύουν ότι αυτοί είναι οι "έξυπνοι" που πρέπει να μιλάνε για λογαριασμό άλλων που είναι κουτοί και χρειάζονται "καθοδήγηση".  Εδώ, μιλάει ο λαός. Εσείς, που μας έχετε χρόνια τώρα, στην πρώτη θέση, επειδή αντιλαμβάνεστε ότι αυτό το blog είστε εσείς, όπου κι αν "ανήκετε", ό,τι κι αν πιστεύετε, αρκεί να ανήκετε στους δημοκρατικούς πολίτες, που θέλουν να λένε την άποψή τους κι όχι να επιβάλλουν φασιστικά την ιδεοληψία τους.

Οι φασίστες, απλά παρακολουθήστε ...ενοχλούμενοι (χαρά μας!), πώς δουλεύει η ανεξάρτητη δημοσιογραφία των πολιτών, που δεν δίνει λόγο σε κανέναν.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη