9 Ιουν 2013

Αντισημιτικό ντελίριο ηλιθίων με τον "Μανιτάκη που είναι Εβραίος"

Προφανώς, το διαδίκτυο βοήθησε στην εξάπλωση της γνώσης, βοήθησε όμως και στην εξάπλωση της βλακείας. Με ηλίθια τεχνάσματα κι ακόμη πιό ηλίθιους τίτλους, μια μερίδα κρετίνων bloggers, ωρύεται σήμερα στα κοινωνικά δίκτυα, ότι...
ο Υπουργός Εσωτερικών Αντώνης Μανιτάκης, είναι Εβραίος στο θρήσκευμα. Μάλιστα, οι ανόητοι καταγράφουν τη μούφα (προφανώς κάποιος πονηρός πήρε στο ψιλό τους στόκους) ως γεγονός αυταπόδεικτο, αφού το έγραψε η ...wikipedia. Κάποιος ενοχλημένος μάλλον από την κινητικότητα και τις πιθανές απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, πήγε κι έχωσε στη wikipedia, στα βιογραφικά του Θεσσαλονικιού Υπουργού τον όρο "θρήσκευμα: Εβραίος Σιωνιστής".
εις βλαξ

Μετά, μέχρι να το πάρουν χαμπάρι οι διαχειριστές της διαδικτυακής εγκυκλοπαίδειας, έκανε screenshot και το διέδωσε με γελοίο συνοδευτικό κείμενο: "ορίστε, η wikipedia έγραφε ότι ο Μανιτάκης είναι Εβραίος και ένας διαχειριστής το άλλαξε".
έτερος βλαξ

Η αλήθεια είναι ότι το λήμμα με τη βιογραφία του Υπουργού κλείδωσε εξαιτίας "βανδαλισμών", όπως αναφέρει η εγκυκλοπαίδεια.
η μούφα

Το σημαντικό στην όλη υπόθεση είναι ότι, στην Ελλάδα του 2013, κάποιοι ηλίθιοι θεωρούν "κουσούρι" το να είναι ένας Έλληνας πολίτης Εβραίος !
Κι αυτοί οι ηλίθιοι ψηφίζουν ! Και θέλουν να έχουν και ρόλο στη "διαμόρφωση γνώμης" !
Ο Θεσσαλονικιός Υπουργός κατάγεται από τα Χανιά, σε ό,τι αφορά τη θρησκεία μάλλον είναι Χ.Ο. ή αδιάφορος ο άνθρωπος, αλλά ό,τι και να ΄ναι, Άθεος, Χριστιανός, Βουδιστής ή Εβραίος δεν έχει απολύτως καμία σημασία.

Αν κάποιοι τεμπέληδες δημόσιοι υπάλληλοι, "επίορκοι" ή υπό μετακίνηση, νομίζουν ότι θα πλήξουν τον Υπουργό με τέτοιες γελοιότητες, μάλλον πρέπει ο ίδιος να βιαστεί να τους απολύσει. Όχι "δημόσιοι λειτουργοί", αλλά ούτε "δημόσιοι ουρητήρες" δεν μπορεί να είναι τέτοιοι στόκοι αντισημίτες.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη