29 Ιουλ 2013

"Χώνει" ο Βαγγέλης Περρής στο Νάσο Γουμενίδη, αλλά....

O Βαγγέλης Περρής με πετυχημένο ειρωνικό ύφος, τα χώνει άγρια στο Νάσο Γουμενίδη για την....
 ψεύτικη "είδηση" με την "εκθαμβωτική κοκκινομάλλα Ρωσίδα, που σκορπάει το θάνατο στη Θεσσαλονίκη, με AIDS". Ο Βαγγέλης κατηγορεί τον Γουμενίδη για μαϊμού ρεπορτάζ χρησιμοποιώντας την αποκάλυψη του taxalia,  πως η "κοκκινομάλλα Ρωσίδα φοιτήτρια με Aids που το κόλλησε σε 55χρονο επιχειρηματία με τρία παιδιά", ήταν στη photo του Θέματος η γνωστή πορνοστάρ Lydia Ariel. Ακολουθούν διάφορα ειρωνικά σχόλια του τύπου "ο δημοσιογράφος με τις λιωμένες οπλές" κλπ.
Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, ο Νάσος, αντέγραψε (http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/panikos-sth-thessaloniki-ayth-einai-h22-xrong-foithtria-poy-kollhse-aids-toys-erastes-ths/) από αλλού τη μούφα, έπεσε θύμα δηλαδή. Το λάθος του ήταν ότι δεν απέσυρε τη μούφα και ακόμη χειρότερα, έσβησε όλα τα ...δυσάρεστα σχόλια.
Επειδή όμως ο χώρος της show biz δεν φημίζεται για τη δεοντολογία του, κάποιοι φίλοι του Γουμενίδη, προσπαθούν μέσα από δημοσιογραφικά "blogs" να στηρίξουν τον Γουμενίδη και να ανταποδώσουν τις ειρωνείες στον Περρή, γράφοντας ανοησίες ότι η είδηση μπορεί και να μην είναι ψεύτικη. Στο άρθρο μας υπάρχουν φυσικά όλα τα στοιχεία, για το ποιά είναι η "κοκκινομάλλα Ρωσίδα". Η "είδηση" είναι καραμουφάρα του κερατά, η "ρωσίδα" είναι η πορνοσταρ Ariel (http://www.arielsblog.com και https://twitter.com/ArielPiperFawn)

Τα πράγματα βέβαια είναι πολύ απλά: Ο Νάσος Γουμενίδης έχει απόλυτο δίκιο, που αντέγραψε και διέδωσε την καραμπινάτη μούφα, επειδή πολύ απλά, κανείς δεν νοιάζεται για την εγκυρότητα των ειδήσεων στο διαδίκτυο, το οποίο μετά την εφεύρεση του adsense, τη δυνατότητα δηλαδή του να βγάζει πέντε φραγκάκια, όποιος έχει κάποια σημαντική επισκεψιμότητα, έγινε καραγκιόζ μπερντέ.
Η μαλακία πάει σύννεφο στο 99,99% των sites και blogs επειδή αυτό θέλει ο κόσμος. Το αναγνωστικό κοινό γράφει στα παπάρια του, οποιοδήποτε σοβαρό άρθρο και ρουφάει αχόρταγα κάθε χοντρομαλακία, όσο εμφανέστατα ψευδής κι αν είναι αυτή.
Από αυτή την άποψη, καλά κάνει ο Γουμενίδης. Αν έγραφε μόνο έγκυρα ρεπορτάζ, θα είχε κύρος, θα είχε σοβαρότητα, αλλά θα είχε το ένα χιλιοστό της επισκεψιμότητας.
Ο λαός θέλει α-χ-ό-ρ-τ-α-γ-α και μόνο μαλακίες στο διαδίκτυο !
Αυτή είναι η αλήθεια στον κόσμο του ελληνικού διαδικτύου που κατακλύζεται από μπούρδες, που δεν τις χορταίνει όμως το φιλοθεάμον κοινό.


Πανικός στη Θεσσαλονίκη. Αυτή είναι η 22χρονη φοιτήτρια που κόλλησε AIDS τους εραστές της

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη