23 Ιουλ 2013

Ιδού ο πραγματικός λόγος για τον οποίο συνελήφθη ο Βίκτωρ Ρέστης

Ο Σάμπι Μιονί, είναι ο πρώτος σε καταθέσεις στη λίστα Λαγκάρντ. Μαζί με τη "Μαρία Παντελή" υπάλληλό του κι έναν Σόλομον Λεβί, είχαν καταθέσεις κάτι παραπάνω από 1,5 δις, αλλά φυσικά ο Μιονί δεν είχε...
και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, ούτε ιδρώνει το αυτί του. Όταν επιχειρήθηκε από την προανακριτική της Βουλής η μετάβαση στο Ισραήλ όπου διαμένει τώρα, "έσκασαν" δημοσιεύματα σε μεγάλες εφημερίδες του εξωτερικού, για ...αντισημιτισμό του Σαμαρά !

Για να μη μασάμε τα λόγια μας και να λέμε τις αλήθειες χωρίς ταμπού, η διερεύνηση της λίστας Λαγκάρντ δεν προχωρά, επειδή το 80-90% των χρημάτων εκεί, είναι καταθέσεις Εβραίων συμπολιτών μας. Αυτή είναι η απλή αλήθεια. Το ψέλλισε κι ο Βενιζέλος στη Βουλή και μετά έτρεχε έντρομος να ανασκευάσει, διοργανώνοντας "αντιναζιστικά" συμπόσια. 
Για αυτό και όταν επιχειρήθηκε να στριμωχθεί ο Μιονί, οι "μεγάλες εφημερίδες" του εξωτερικού, ανακάλυψαν "αντισημιτισμό" στην Ελλάδα. Για αυτό και οι ελληνικές εφημερίδες δεν γράφουν λέξη για τον 2ο της λίστας Σόλομον Λεβή. 
Απλά πράγματα είναι, οι φίλοι μας οι Εβραίοι, αλληλοϋποστηρίζονται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης και καλά κάνουν.

Επομένως, ήταν τρομερή έκπληξη η σύλληψη του Βίκτωρα Ρέστη, που είναι Εβραίος και μάλιστα από πανίσχυρη Εβραϊκή οικογένεια ! Είναι κάτι που το ψυθιρίζουν όλοι στην Αθήνα, αλλά κανείς δεν τολμά να το πεί δημόσια, για να μην τον πουν "αντισημίτη".

Η απάντηση στο ...απαράμιλλο θάρρος (:)) της ελληνικής δικαιοσύνης, βρίσκεται για όσους καταλαβαίνουν, εδώ
δείτε προσεκτικά τις ημερομηνίες, δείτε ποιοί είναι οι UANI και θα καταλάβετε. Όσοι θέλετε να καταλάβετε βέβαια....
ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: Μαγκιές στο Ισραήλ, δεν χωράνε, ούτε καν από Εβραίους!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη