9 Ιουλ 2013

Απάντηση για το στρατόπεδο Μ.Αλεξάνδρου στο δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Απάντηση στην καταγγελία του Γ. Κυριλλίδη "Σε κακό χάλι το στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου"

Στον χώρο των 160 στρεμμάτων του πρώην στρατοπέδου «Μέγας Αλέξανδρος» που παραχωρήθηκε στο δήμο μας με την...
σημερινή διοίκηση, η εικόνα είναι τελείως διαφορετική από αυτήν που εμφανίζει ο κ. Κυριλλίδης.Ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος εδώ και 3 περίπου χρόνια, χωρίς καν ν’ αρχίσει η προεκλογική περίοδος, κ. Γ. Κυριλλίδης, στην αναληθή και ανορθόγραφη καταγγελία ..του (ρήψη, ρήψεις, πιθανόν κ ετών, κ λόγω, κ μπορείς) για μια ακόμη φορά μεταφέρει αναληθή εικόνα αλλά και ανακρίβειες.
Προσωρινά δηλαδή για μικρό χρονικό διάστημα, λόγω των εκτεταμένων εργασιών που είχαν γίνει από την ΕΥΑΘ, για την αντικατάσταση τμημάτων του παλαιού αγωγού ύδρευσης και αποχέτευσης (π.χ. οδός Χρ.Κανάκη, οδός Μ. Αλεξάνδρου κ.λ.π.) τοποθετήθηκαν σε συγκεκριμένο σημείο μπάζα, τα οποία τα συνεργεία της ΕΥΑΘ τα έχουν ήδη απομακρύνει εδώ κι αρκετές ημέρες. Η σχετική φωτογραφία «μιλάει» από μόνη της. Φαίνεται πολύ καθαρά ο συγκεκριμένος χώρος.
Σ΄ ότι αφορά τα κλαδιά, αυτά έχουν ήδη αλεσθεί και μεταφέρονται σταδιακά από το σημείο που έχουν εναποτεθεί, χωρίς να δημιουργείται κανένα απολύτως οικολογικό πρόβλημα. Άλλωστε τα αλεσμένα κλαδιά είναι μια ξυλώδης μάζα, απολύτως συμβατή με το περιβάλλον.
Από τη σχετική φωτογραφία φαίνεται καθαρά η αλήθεια των ανωτέρω.


Ποτέ η διοίκηση του δήμου, από τότε που παρέλαβε το χώρο (2008), δεν επέτρεψε την εναπόθεση μπαζών και άλλων υλικών στο συγκεκριμένο χώρο. 
Οι λόφοι από χώματα και πέτρες που υπάρχουν σε ορισμένα σημεία στο πίσω μέρος, έχουν δημιουργηθεί από προηγούμενες του 2008 εργασίες που έγιναν όταν το χώρο κατείχε ο στρατός.
Καλόν θα ήταν ο μόνιμος κάτοικος Ελευθερίου – Κορδελιού κ.Γ.Κυριλλίδης να ελέγχει τις «ειδήσεις» του πριν τις δημοσιοποιήσει.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας
Γεώργιος Κουσίδης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη