18 Αυγ 2013

Γάβρος: "Ε, όχι και να παίρνει πέναλτι ο ανύπαρκτος ΠΑΟΚ ! Μόνο εμείς δικαιούμαστε!"

Πουλώντας φτηνό οπαδισμό σε ανεγκέφαλους κάγκουρες, το site gavros.gr του παμπόνηρου ("πουλάω οπαδισμό σε ηλίθιους για να 'κονομάω τρελά λεφτά") Θέμου Αναστασιάδη, έκανε θέμα με το...
πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ (ήταν πεντακάθαρο, αφού ο Μπαξεβανίδης άρπαξε τον Σαλπιγγίδη από το λαιμό ενώ ήταν σε πλεονεκτική προφανή θέση για γκολ και πιέζοντάς τον, τον έριξε κάτω) και διαμαρτύρεται για το ...πρωτοφανές γεγονός, να κερδίζει πέναλτι ο ΠΑΟΚ! Φαίνεται πως με τόσα και τόσα πέναλτι που κέρδισε η ομάδα Πειραιά, πίστεψαν ότι "πέναλτι" είναι κάτι που δικαιούται μόνο ο Ολυμπιακός!

ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ :

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε στον ΠΑΟΚ, αφού με το... καλημέρα πήρε το πεναλτάκι του! Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Superleague με την Ξάνθη, οι Θεσσαλονικείς πήραν το δωράκι τους από τον διαιτητή της αναμέτρησης Λαμπρόπουλος!

Πάντως μάλλον έκανε... ρεκόρ ο ΠΑΟΚ, αφού κατάφερε να κρατηθεί για 67 λεπτά χωρίς να πάρει πέναλτι στο ματς! Ένα... φου του έκανε ο Μπαξεβανίδης του Σαλπιγγίδη μέσα στην περιοχή της Ξάνθης με τον παίκτη του ΠΑΟΚ φυσικά να πέφτει κάνοντας θέατρο και ο διαιτητής από την πλευρά του χωρίς καν να το σκεφτεί έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα του πέναλτι!

Στα έντεκα βήματα ο ΠΑΟΚ για την εκτέλεση του πέναλτι και με δέκα παίκτες αμέσως η Ξάνθη, αφού ο Μπαξεβανίδης «είδε» την κόκκινη κάρτα στον αγώνα!

Δεν άρχισε καλά-καλά το φετινό πρωτάθλημα και ο ΠΑΟΚ έδειξε αμέσως τις διαθέσεις του και το πώς έχει σκοπό να μένει «ζωντανός», όταν δεν μπορεί να το κάνει αυτό αγωνιστικά...

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη